Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha a kutya örül, akkor direkt...

Ha a kutya örül, akkor direkt csóválja a farkát vagy magától csóválódik?

Figyelt kérdés
2011. márc. 14. 23:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
92%

Beállít egy vendég a házhoz,ahol kártyáznak, s nagyon meglepődik, hogy a kutya is kártyázik.

- Á, ne is mondd- panaszkodik a házigazda- nagyon rossz játékos. Ha jó lapja van, csóválja a farkát!

2011. márc. 15. 00:14
 12/21 anonim ***** válasza:

Szerintem mikor örül, olyankor reflexes, tehát magától csóválódik :D De olyan is van, mikor direkt csóválja, pl. mikor odamegy hozzád, megáll veled szemben és csóvál, hogy játsszál vele, azt szerintem direkt csinálja :D

De gondolj bele, milyen a mosoly. Van mikor direkt mosolygunk, van mikor reflexesen :) A párom egyszer azzal viccelt meg, hogy hogy egy ilyen feliratú cédulát dugott az orrom alá:

"Szeretnék veled szeretkezni, ha beleegyezel, mosolyogj"

Persze hogy elmosolyogtam magam, anélkül, hogy átgondoltam volna, épp milyen választ is adtam volna a kérdésre XD

2011. márc. 15. 11:30
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
A mi két spánielünk folyamatosan csóvál,kivéve talán ,amikor alszanak.
2011. márc. 15. 12:30
 14/21 anonim válasza:
100%
Direkt mert akkor azt szeretné , hogy még jobban szeretné , hogy foglalkozz vele
2011. márc. 17. 19:23
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Azért néhány válaszhoz is gratulálok:)

A farokcsóválás és más kommunikációs jelzések olyan tudattalan reakciók, mint az embereknél megszokott metakommunikáció. Nem tudatos, de természetes és azonnali reakció, mint a mosoly, taps, a testtartás és még sorolhatnám.

2011. márc. 17. 20:48
 16/21 anonim ***** válasza:
Hm. Sajnos van úgy, hogy a farka csóválja a kutyát és az pedig tudatos!
2011. márc. 17. 21:51
 17/21 anonim ***** válasza:
Utolsó: nem vagy vicces :P
2011. márc. 17. 22:36
 18/21 anonim ***** válasza:

csóválódik! haláli egy szó!

am sztem magától ösztönösen csóválja!

2011. márc. 18. 09:23
 19/21 anonim ***** válasza:

Szerintem nem csak tudat alatt csóválja a farkát.

Én azt azt figyeltem meg, hogy pl. amikor ugat másokat, akkor is jár a farka, és az szerintem tudat alatt ,,csóválódik ".

Ám amikor gügyögök neki, ( mert járőrben szoktam beszélni hozzá ) akkor is jár a farka, igaz másképpen, és ha abba hagyom akkor nem csóvál. Ha újra beszélgetek vele, akkor újra jelzi hogy jól esik neki az ,,elismerés " . :-D

2011. márc. 18. 14:28
 20/21 anonim ***** válasza:
41%
Olyan mint nálunk a reflex. :]
2011. márc. 18. 18:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!