Szoptató kutyának mennyivel kell több tápot adni?
én azt csináltam hoyg rengeteg tejet kapott,de házit. söt jha jol emlékszem kecsketejet is vettem neki
olyan erös teje lett töle
hogy csajk na.és kicsik a kik ma már másfél évesek olyanok hogy kicsattannak az egészségtöl. hál istennek
Szia! már korábban is hozzászóltam, én javasoltam a tejet. Nos, neked és az utánam irónak üzenem hogy a kutyának soha semmi baja nem lesz egy kis tejtől! Tapasztalat alapján mondom,meg amúgyis logikus hogy amitől nekünk embereknek semmi bajunk, sőt használ, nehogy már egy kutya hasmenéses legyen:))szétröhögtem magam ezen:)) Tehát mehet neki bármi amit szeret, a tejben is van calcium és az nekik is jó, illetve ne méregesd annyira hogy miből mennyi, ami eddig bevált mehet neki, amit szeret.De ezt főleg te tudod hogy mit szeret kedvenced, valószinű minél dúsabb és változatosabb az étrendje, annál jobb neki.
A külön tabletta adását kérdezd meg dokitól, de mint irtam a HILLS-nek van szoptatós tápja, amiben minden benne van, fullos táp.
én is adok tejet a kutyáimnak,házi tej,kölyök koruktól ilyet isznak és igy hozzá vannak szokva,felnőttként is isznak,nem nagy mennyiséget,de attól lágyabb lesz a székletük.A tejben lévő laktózt felnőttként már nem tudják annyira lebontani.Meg hát egyedtől is függ....
Szoptatásnál sztem is jó ha házi tejet kap a mama,mert nagyon sok értékes tápanyagot tartalmaz.
Hogy vannak a picik? Nem tennél fel róluk képet? Én nagyon kiváncsi vagyok hogy néznek ki.
Nekem is beaglem van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!