Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen lehet számomra az...

Milyen lehet számomra az ideális kutya?

Figyelt kérdés

15 éves fiú vagyok. Szeretnék egy tiszteletet parancsoló, közepes vagy nagy méretű kutyát. Nem feltétlenül kell domináns típusúnak lennie, de semmiképpen nem egy apró,aranyos kutyulit szeretnék. Az is jó lenne ha a házat is megtudná védeni. Várom a tippeket:)

Előre is köszönöm!

2011. márc. 14. 20:41
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

most is van egy örökbefogadott tacskòkeverékem.

ő is elég domináns, de már szófogadó. szóval nem ő lenne az első kutyám

2011. márc. 14. 22:14
 12/17 anonim ***** válasza:
labrador,vizsla,golden retvier,inkább ezeket,vagy springer spániel az se kicsi annyira
2011. márc. 14. 23:14
 13/17 anonim ***** válasza:

ilyet meg hogy kuvasz,pittbull,staffo,terriereket szinte összeset felejtős!!!

de legjobb szerintem az angol cocker spániel lenne!

gyorsan tanul,nagyon aranyos és imád játszani,neked tökéletes lenne! :)

17/L

2011. márc. 14. 23:15
 14/17 anonim ***** válasza:
Német dog. Egy hatalmas óriás,de a gazdival olyan,mint egy cica. Anyuéknál olyan kutya van,és a legnagyobb gond vele,hogy nem hiszi el,hogy már nem 10 kiló,és hogy anyu nem tudja ölbevenni. Viszont tekintélyt parancsoló,már csak a mérete miatt is.
2011. márc. 15. 08:12
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem tudom milyen típus vagy, de a kuvasz féle kutyák megérzik ha nem vagy elég következetes, és ellened fordulhatnak. A staffit, dobermannt, ilyesmiket ajánlom, és ahogy mondtad, minden kutya lehet kezes. Minden nevelés kérdése,
2011. márc. 15. 10:28
 16/17 A kérdező kommentje:

köszönöm az eddigi válaszokat!

kb minden említett fajtának utánnanéztem és a dog ès a boxer fogott meg legjobban, de szerintem a boxer a testalkatom miatt megfelelőbb.

nincs itt valaki aki boxeres és elmondaná tapasztalatait?

2011. márc. 15. 14:09
 17/17 anonim ***** válasza:
A beagle vagy a golden retriever de a golden igaz hogy okos,de házörzésre nem alkalmas..
2011. márc. 27. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!