Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hol találok kant és szukát a...

Hol találok kant és szukát a kutyáimnak?

Figyelt kérdés

Összesen 4 kutyus gazdája vagyok,ebből 2 fajtatiszta(lány-vizsla,fiú-boxer) és 2 keverék,akiket menhelyről hoztam el.

Eddig a vizsla 2x tüzelt és különzártuk a boxertól,hogy ne párosodjanak,de a kan nagyon lefogyott és többet nem szeretném ilyen megpróbáltatásnak kitenni.

A menhelyes kutyák közül az egyik szintén kislány,ő is tüzelni fog lassan.

Az állatorvosunk azt mondta,hogy a szukákat egyszer be kell fedeztetni,csak utána szabad ivartalanítani és a fajtatiszta kant is el kell egyszer vinni szukához,hogy lenyugodjon,a keveréket nem muszáj,de jó lenne.

Én is szeretnék kölyköket,egyet megtartanánk a boxostól és a viszlától is.

Hol találok kant a szukákhoz és lány kutyát a két fiúnak?

2009. febr. 21. 11:40
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

jaj, mért ha nem nő meg a méhe ki se tudná venni :P?

milyen állatorvos lenne akkor....

:D

2009. febr. 21. 21:06
 22/27 anonim ***** válasza:
25%

már elnézést.

de attól ha egy kutyának van az élete során kölyke vagy nincs,ez hülyeség hogyha ven kölyke hajlamosabb a daganatos megbetegedésre,ez nem így van

minden kutyának a génjeiben vannak betegségek,amire jobban hajlamosak lehetnekpl daganat.

és az a kutya is simán lehet daganatos amelyiknek nem volt kölyke az élete során

2009. febr. 21. 21:42
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Kedves utolsó. te most olyasmire reagáltál, ami itt nem hangzott el..:S

De rendben, beérjük boldogan azzal, ha naponta csak egyvalaki tájékozódik ésszel, okosan, mielőtt kiskutyákat gyártana.

Bár jutna minden napra egy-egy ilyen Igazi Gazdi!

2009. febr. 21. 23:13
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a cikket ajánlom minden hitetlenkedőnek:

[link]

A Kérdezőnek meg hatalmas respect, hogy így át tudta gondolni, és felelősségteljes döntést tudott hozni!! Több ilyen Gazdi kéne! Gratulálok!

2009. febr. 22. 18:25
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Én is ivartalaníttattam a kutyámat egy éves kora után. Ő kan. A kanok pedig (tenyésztő ismerősöm mondta, akinek van ivartalanított kutyája) ivartalanítás után is képesek befedezni a szukát-persze eredmény nélkül ( és ugye ezért ivartalanították. Tehát az ösztöneikkel semmi baj nem lesz, persze kevésbé hozza őket lázba egy szuka, de ha nagyon akarják, BE TUDJÁK FEDEZNI.

Szuka ivartalanítást illetően személyes tapasztalatom nincs, de tuti, hogy nem kell fialnia előtte. Ha van rá lehetőséged, hogy még két kutyát tarts, én azt javaslom, hogy menj el inkább menhelyre vagy fajtamentőkhöz és segítds egy állaton ott. A kutyáidat pedig nagyon kérlek tényleg ivartalaníttatsd!

2009. febr. 27. 11:06
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok: bocs nem olvastam végig a hozzászólásokat és leírtam 1001-edjére is az ivartalanításos sztorit... Szuper, hogy "megtértél", tényleg szívből gratulálok, sajnos nagyon kevés az olyan ember, aki hagyja, hogy felnyissák a szemét... tisztelet a kivételnek! xD
2009. febr. 27. 11:11
 27/27 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenki szíve joga mit csinál, és ha még most ezt a lépést helyesen tette meg a ti megítélésetek szerint, akkor sem kéne folyamatosan minden kutyás kérdező kommentjében könyörögni hogy neee ne csinááááld, mint valami szellem :D Ez az oldal azért van hogy mindenki válaszoljon a másik kérdésére, ha tud és attól mert nem értetek egyet a kérdéssel, nem kellene lehurrogni a másikat meg megváltoztatni a nézőpontját, egyszerűen csak válaszolni kell. Ha meg nem megy, hát akkor meg csukjátok be a szemeteket. Senkik nem vagytok Ti, hogy megdícsérjetek idegeneket AZÉRT, amit SZERINTETEK tett helyesen. Idegesítő kicsit ez a sok állatvédő...
2009. máj. 10. 06:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!