Van egy kutyusunk aki kint van pórázon. És nálunk 3 telen nincs elválasztva és van egy kutya az utcánkba aki be szokott jönni és már egyszer verekedtek és most is sántít a kicsikém és tele van sebbel mit tegyek?
Figyelt kérdés
Egy hülye nagy fekete kutya aki mindig bemászik a kerítésen mint egy macska:S és sántít is szegénykém ma reggel is nem mertem elmenni boltba felhívtam az egyik szomszédot mert már megint itt volt nálunk. Ezellen lehet vmit tenni feljelenteni?Vagy akármit lehetne tennni?2011. márc. 14. 17:40
11/13 anonim válasza:
Az új állatvédelmi törvény szerint tilos kutyát állandóan láncon tartani!
12/13 ketteske válasza:
Általában a láncon tartott kutyák szoktak bekattanni-ami nem is csoda-és rátámadni a gazdájára. Persze ilyenkor a kutyát altatják el, nem a gazdát büntetik meg. Miért gondolják azt az emberek, hogy egy állat mindent elvisel? Nem vagytok emberek, és ilyenkor szégyenlem, hogy a fajtársatok vagyok.
13/13 xnorkax válasza:
Én sem értettem soha, mi értelme van láncon tartani egy kutyát. Maximum arra, hogy ha ugat kinézel az ablakon? Annyira feltud ez húzni... Én is faluban élek, de már itt is egyre kevesebb a megkötött kutya, akivel tudtam, annak beszéltem a fejével. Néhánynál működött, néhánynál nem. De tényleg semmi értelme sincs. Csak szenved az a szerencsétlen állat egész életében...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!