Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mekkora hámot vegyek kiskutyám...

Mekkora hámot vegyek kiskutyámnak?

Figyelt kérdés

6 hónapos csivava- yorski keverék kutyusomnak akarok hámot venni...

1,2 kg

találtam egy oldalt ahol ott voltak a méretek de az xs is nagy lenne rá sztem... vki tud vmiet ajánlani?

Nyak(körbe): 16cm

Mellkas(körbe): 26cm

Háta(hossza):23cm

Láb(comb részén körbe): 8cm

2011. márc. 14. 14:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem vidd el pl. a Fressnapf-ba és ott a méretei alapján fognak neked segíteni kiválasztani a megfelelőt.
2011. márc. 14. 14:28
 2/3 Ninna ♥ ***** válasza:
Én is azt mondom, hogy vidd el őt magaddal pl. a Fressnapfba, Alphazoo-ba, oda beengedik a kutyát, és az eladók mindig nagyon készségesen és szívesen segítenek rápróbálni a kutyusra, vagy választani egy jót. Én netről sosem rendelnék sem nyakörvet, sem hámot, se pórázt, azt látni kell. Az más, hogy rendelsz egy zacskó tápot, mert annak tudod az összetételét, de pl. egy hám lehet, hogy neten tök jól néz ki, élőben meg egy nagy fos.
2011. márc. 14. 14:43
 3/3 A kérdező kommentje:

semmiféleképpen nem rendelnék netről csak ügye ünnepek miatt szerdán tudok neki csak venni és nézelődtem a lehetőségek között:) csak akárhol néztem a legkisebb is nagy

snoopyba akarok neki venni úgy tudom oda is be lehet vinni az állatokat és olcsóbb is ugyanaz a termék.

2011. márc. 14. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!