Számíthatok büntetésre?
Tudom h nem ide kell de itt kapok viszonylag értelmes válaszokat.
Tegnap betörtek a szomszédba és úgy próbált menekülni vagy nem tudom mit csinálni h nálunk kötött ki. Van egy 4 éves Dobermanom (járt suliba is, minden megvan ami kell) és elég rendesen megharapta 2 helyen is. A kapun van egy tábla amire láthatóan rá van írva az a kutyás szöveg. Számíthatok büntetésre?
miért is?
amúgy megfogta legalább a tolvajt?
inkabb jutalomra,hogy elkaptad a betorot.kar,hogy nem az en szomszedom vagy.
nehogy mar a betorot vedjek a torvenyek. en meg bele is rugtam vona egyet a kutyaharapas utan.
Ebben az esetben szerintem nem. Bár Magyarországon sokszor a bűnözőt védik, nem azt, akivel szemben bűnt követtek el.
A kutyádra viszont vigyázzál ezek után, mert a mocskok örömmel mérgezik meg bosszúból.
Szerencsés a szomszédotok, büszke lehetsz a kutyádra :=)
Szerintem sem lenne jogos semmilyen büntetés, hiszen a kutyád a saját kertetekben harapta meg az a szutyok alakot.
Ha rafinált betörő, lehet, feljelent. Max járhatsz egy-két tárgyalásra. De nem csinált büntetendő dolgot a kutyád.
Nekem a kerítéshez állt fel egyszer egy részeg,és a kitépett bokorral verte a kutyát. Naná, hogy megharapta. A mentősök hívtak rendőrt, akik azt mondták, a dolgát tette a kutya, nincs itt semmi gond.
Köszi :)
Majd kiderül...bár úgy tudom h ha ki van írva akkor nem igazán büntetnek. Régen mindig kíváncsi voltam h mit csinálna ha valaki bejönne. Azt hittem csak ugatna meg esetleg odakapna. Nem gondoltam volna h meg is fogja és nem engedi el :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!