Melyik fajtára illik a leírás?
Figyelt kérdés
Nagy-óriástestű,jámbor,gyerekbarát,jó házőrző.A hosszabb szőrű fajták közül inkább,mert szeretek bíbelődni a rendben tartásával..Vagy inkább úgy kérdezem,hogy a nagy pásztor és juhászkutyák közül melyik az amelyik házőrzésre is alkalmas./napi szinten lopják a dolgokat,biciklit,stb az udvarról/de gyerekek vannak,így a roti,dobi kizárva...2011. márc. 13. 16:51
11/19 Ninna ♥ válasza:
Menhelyen a legjobb, de én gyerek mellé nem hoznék kölyköt, ugyanis az nagyon nagy munka főleg egy gyerek mellett. Szerintem hozzatok ki egy felnőtt, de még nem nagyon öreg nagytestű keverék kutyust, és kész. A gondozók tudni fogják, melyik kutyus alkalmas a házörzésre, és arra, hogy nagyon szeressék a gyermekedet, és jámborok, szerethetőek is.
De ha így a fajtára vagy kiváncsi, akkor a Német juhászkutya bőven belefér, édesanyámnak van, és amikor unokahúgom náluk van, folyton ölelgeti a kutyust, ő meg tűri és nyalogatja, pedig unokahúgom is 4 éves, szóval még kicsi. Nagyon gyermekbarátok, csak kell egy komolyabb kéz, aki meg fogja őket, amikor kell.
12/19 anonim válasza:
Bullmasztif,Ujfundlandi,Pireneusi,Berni pásztor,Leonbergi.
13/19 anonim válasza:
Én a legjobban a Golden retrievert és a border colliet tudom ajánlani.....az utóbbi az egyik legintelligensebb fajta,de a másik is nagyon okos.Az előbbi családcentrikus,szeretetet és törődést igénylő állat,gyermekszerető,és jó házőrző,ha úgy neveled...
14/19 xnorkax válasza:
Nekem elsőre a skót juhászkutya ugrott be. De ott van még a kaukázusi juhászkutya, a gordon szetter, tibeti masztiff, csau-csau, komondor.
15/19 anonim válasza:
18:11
a border mióta nagy-óriástestű, házőrző?
16/19 anonim válasza:
Én mindenképp a skót juhászkutyát ajánlom, nagyon barátságos, kedves kutya. Az idegenek pedig általában megijednek tőle, mert nem éppen barátságos velük. Remélem tudtam segíteni. :)
17/19 A kérdező kommentje:
A 18:05-ös felsorolása volt kb amikre én is gondoltam.Kutyás vagyok amúgy,már tini koromban nj-t képeztem,de most a törpe miatt nem merek ilyesmit,mert annyira kis ördög.Leginkább a pireneusi.Ha van valakinek saját tapasztalata velük kapcsolatban,szívesen olvasnék róla.Nem a bárhol olvasható fajtaismertetőt kérném.Köszi
2011. márc. 13. 20:27
19/19 anonim válasza:
Sztem egy Bernáthegyi,Berni pásztor,vagy Leonbergi ideális lenne számodra :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!