Milyen fajtára illik a leirás?
Figyelt kérdés
Közepes méretű,könnyen kezelhető,tanulékony,mozgékony,de nyugodt is tud lenni,rövidszőrű,nincs a fajtában sok betegség.2009. nov. 24. 20:18
3/14 anonim válasza:
a labradorok diszpláziára hajlamosak
4/14 anonim válasza:
Ezért írtam, hogy jó kennel. Több jó, munkavonalú kennel is van, ahol sok éve nem volt diszpláziás kölyök.
5/14 anonim válasza:
amerikai staffordshire Terrier
könnyen kezelhető alatt mit értesz? hogy sokat kell e vele foglalkozni?
6/14 A kérdező kommentje:
Hát azt hogy nem kell vele sokat küzdeni a falkavezérséghez stb.
2009. nov. 24. 20:59
8/14 anonim válasza:
Egyértelműen mudi. A nagy szőrét nem kell figyelembe venni, mert egyenesen tilos fésülgetni, fürdetgetni (én megjártam vele :S- meg amúgyis a magyar pásztorkutyák közül neki a legrövidebb :D) Fajtajellegzetes betegség nem ismert nála eddig, nagyon könnyen tanul, és nagyon szeret mozogni, de ha kell akkor órákig fekszik a lábadnál. :)
10/14 anonim válasza:
Mudi. Az én kutyám pont ilyen. Egészséges, mozgékony, tanulékony, könnyen kezelhető, közepes méretű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!