A kutyád gyönyörű. Csodaszép a bundája, édes a pofija, barátságos, édes tekintete van.
Viszont, mikor megláttam, nem azt gondoltam, "fúh micsoda gyönyörű fajtatiszta husky", hanem szimplán, hogy "Micsoda gyönyörű kutyus!"
Egy keverék kutya is lehet ugyanolyan szép, édes mint egy fajtatiszta....
Nem támadtalak le. Pusztán egyszer leírtam a véleményemet a kutyusodról, másrészt pedig leírtam azt is amit a keverék/fajtatiszta kérdésben gondolok. És azért írtam le mert a szavaidból ítélve, nekem az jött le, hogy nem vagy túl nagy véleménnyel a keverék kutyákról.
" A kérdező kommentje:
Igen fajtatiszta.:) bár gondolom ez látszik is rajta, hogy nem keverék.:D"
Viszont akkor örülök, hogy nincs bajod a nem fajtatiszta kutyusokkal sem.:)
Jaa okés, akkor félreértettelek. :)
Ha nem bánom, akkor szeretnék kérdezni valamit. Te, mint husky gazdi, mit gondolsz, mennyire könnyen/nehezen kezelhető fajta? Elsőkutyásnak ajánlanád?(kutyasulival persze)
Köszi!:)
Igen, én is elég sok lebeszélő véleményt hallok/olvasok a huskyról, dehát olyan szép kutyus... Na majd meglátom!:D
Köszi mégegyszer és gratu Mayahoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!