Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szép ez a kutyus? :D

Szép ez a kutyus? :D

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2011. márc. 13. 15:09
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

A kutyád gyönyörű. Csodaszép a bundája, édes a pofija, barátságos, édes tekintete van.

Viszont, mikor megláttam, nem azt gondoltam, "fúh micsoda gyönyörű fajtatiszta husky", hanem szimplán, hogy "Micsoda gyönyörű kutyus!"

Egy keverék kutya is lehet ugyanolyan szép, édes mint egy fajtatiszta....

2011. márc. 13. 16:49
 12/31 anonim ***** válasza:
Egyetértek az utolsóval.
2011. márc. 13. 17:29
 13/31 A kérdező kommentje:
Tudom, van két keverék kutyusom is, és ők is nagyon szépek.:) meg nagyon szeretem őket.. evvel nem rosszat mondtam, csak kérdezték, én meg válaszoltam, de nem úgy értettem, hogy egy keverék kutya nem lehet szép, vagy hasonlók.. Mert abból is láttam gyönyörűt, sőt mindegyik kutya szép ha nincs elhanyagolva kivétel nélkül, az megint más dolog hogy kinek melyik fajta tetszik igazán...nem értem miért támadtál le...
2011. márc. 13. 19:31
 14/31 anonim ***** válasza:

Nem támadtalak le. Pusztán egyszer leírtam a véleményemet a kutyusodról, másrészt pedig leírtam azt is amit a keverék/fajtatiszta kérdésben gondolok. És azért írtam le mert a szavaidból ítélve, nekem az jött le, hogy nem vagy túl nagy véleménnyel a keverék kutyákról.

" A kérdező kommentje:

Igen fajtatiszta.:) bár gondolom ez látszik is rajta, hogy nem keverék.:D"

Viszont akkor örülök, hogy nincs bajod a nem fajtatiszta kutyusokkal sem.:)

2011. márc. 13. 19:59
 15/31 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a véleményed, meg nincs is vele baj... én kérek elnézést, ha úgy jött le a dolog, hogy nem szeretem a keverék kutyusokat.. pedig egyáltalán nem úgy értettem, csak válaszoltam a kérdésre, hogy az e.. meg hozzátettem, hogy gondolom látszik rajta, hogy az , mert meglepett, hogy megkérdezték. de nem flegmázni akartam vele vagy ilyesmi..:) én nagyon szeretem az összes kutyát, sőt az összes állatot.:)
2011. márc. 13. 20:09
 16/31 anonim ***** válasza:

Jaa okés, akkor félreértettelek. :)

Ha nem bánom, akkor szeretnék kérdezni valamit. Te, mint husky gazdi, mit gondolsz, mennyire könnyen/nehezen kezelhető fajta? Elsőkutyásnak ajánlanád?(kutyasulival persze)

2011. márc. 13. 20:15
 17/31 anonim ***** válasza:
Bánod.. elírtam. Egyébként bocsi, hogy így belekérdezek a kérdésedbe, mindig is nagyon érdekelt a fajta:)
2011. márc. 13. 20:17
 18/31 A kérdező kommentje:
Persze nyugodtan kérdezz.. Hát nekem mielőtt meglett a Maya sokat olvasgattam fajtáról, ezen az oldalon is, és hát itt pl. elég sok negativ véleményt lehet olvasni róluk. de én nagyon meglepődtem mikor aztán meglett. Végül is ő nem kölyökkora óta van itt, de nagyon jó kutya, nem vonyit feleslegesen, kivéve ha vmit jelez. sétáltatásnál sincs vele különösebb probléma, néha kicsit húz meg megy a saját feje után, de van amikor szépen jön mellettem, tanita is lehet, maya tud pacsit adni, szerintem okos kutyák, bár az biztos, hogy többet kell velük foglalkozni tanitás téren, mint mondjuk egy labradorral, de nem lehetetlen, nagyon barátságosak mindenkivel, Mayának a mozgásigényével sincs probléma, vagyis nem olyan mint amire számitottam, meg amiket itt olvasgattam, hogy majd alig lehet lefárasztani. Nagyon szeret sétálni meg szaladgálni, ma a sétálásból végül futásunk lett ami jó volt:D én egyáltalán nem csalódtam a fajtával kapcsolatban, vagyis hát mayával kapcsolatban, nagyon jó kutya nagyon szeret. és bár sok rosszat olvastam a fajtáról mégis megvettem aztán a kutyát hisz kisgyerekkori álmom egy ilyen kutya volt, és senki nem tudott végül eltántoritani. egyébként ő kennelben van, vagyis ott alszik, mert hát nappal, nagy udvarunk van és kivan engedve, játszik a másik kutyákkal, meg jól kijön velük, nem volt probléma ebből. hát más állatokat.. a macskánk is még megvan, egy tyúkot megfújtott de annak az volt az oka hogy kapott a kennelébe enni a tyúk meg odament h majd csipked a kajájából és hát ő ezt nem igazán akarta tűrni..:) ja a tanitásról még annyi, hogy mikor hozzánk került mindjárt úgy szoktattuk, hogy a kennelbe kap enni és oda kell mennie, ezt párszor megcsináltuk gyoirsan megjegyezte, és most mindig mikor visszük a kaját akkor bemegy és ott várja, meg ha mondjuk neki este hogy most már megyünk be akkor is bemegy. szerintem nagyon jó kutya, én ajánlani tudom, persze azért tudni kell vele bánni de biztos menni fog:)
2011. márc. 13. 20:28
 19/31 A kérdező kommentje:
nembaj, hogy belekérdezel, nyugodtan válaszolok ami érdekel és elmondom mit tapasztaltam. igazából én tényleg nagyon megvagyok lepődve, persze pozitiv irányba, ahhoz képest amiket olvasgattam mielőtt meglett volna. lehet, hogy egy jobb példányt sikerült pont kifognom vagy nem tudom.:)
2011. márc. 13. 20:32
 20/31 anonim ***** válasza:

Köszi!:)

Igen, én is elég sok lebeszélő véleményt hallok/olvasok a huskyról, dehát olyan szép kutyus... Na majd meglátom!:D

Köszi mégegyszer és gratu Mayahoz!

2011. márc. 13. 20:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!