Szerintetek az jó kennel?
Aki ismeri írhatna pár dolgot.
És aki tud ettől jobbat, írja le nekem, a lehető legjobb helyről szeretnénk az új családtagot:)
21L
Jó mondjuk lehet, hogy én is lehettem volna finomabb, csak nem szeretem a kioktatást úgy, hogy nem is ismernek:)
Huu ők is jónak tűnnek, és csodaszép kutyáik vannak. Na majd apu mindjárt kiránt a székből és egész éjszaka nézegetni fogja:D
Ez csak az én személyes véleményem. Nem tetszenek a kutyáik. Ha egymás mellé állítasz 10 corsot, egy laikus is meg tudja mondani, hogy melyik kutya van a majosházától.
Tömzsi test, boxerszerű fej...
Az, hogy kiállításon ki állja meg a helyét.. hát ez már rég nem a kutyákról szól.
Kedves kérdező, én nem oktattalak ki, csak javasoltam hogy egy ekkora kutyához jó a tréning. Láttam már 7 éves lányt úgy lekezelni egy lovat, hogy csak ámultam! Szerintem ez bátorság! Ha más kioktatott akkor ne rajtam töltsd ki a mérged! Szerintem te pontosan tudod mire vagy képes, ha jól felméred mi kell ehhez, nem lesz baj.
Mellesleg nem ismerem a Cane Corso-t. Nekem Bordeaux-i dogom volt, és az a kutya egy álom! Sokkal barátságosabb mint egy németjuhász, és kiszámítható. Ennyi. :-)
Kedves Kérdző, örülök! :-) Tényleg sok sikert kívánok a Cane-hez. Később ha lesz időd írd meg milyen a fajta a Te tapasztalataid szerint! :-) Üdv
A standard egy ajánlás, és megfigyeléseken alapul. Arra való hogy a tenyésztést ne vigyék el nagyon egy irányba. Pl. a rottweilerből ne csináljanak oroszlánt. Mert sem a csontozata sem a szíve nem bírja. Ettől még nem kell ugyanúgy kinézni a kutyáknak.
Csurmi: örülök, hogy sikerült megbeszélnünk, mert tényleg nem akartalak megbántani:)
Mindenképp írok majd, az az egy biztos, hogy a világ legcsodálatosabb fajtája számunkra:)
De egyenlőre még csak tájékozódunk, nem szeretnénk elkapkodni a vásárlást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!