Milyen fajta kutyátok van? És miért választottátok ezt a fajtát?
Beagle.
Azért vettünk, mert nem akartunk nagy testűt, hogy ne barmolja szét a kertet. De nem olvastunk kellően utánna, és kicsit tévedtünk :) Én ezen mindig jót nevetek.
De imádni való, erős személyisége van.
tenyésztőtől vettük, 25 e forint volt.
OFF
05:58-as válaszadó voltam. Köszi azoknak, akik leszavaztak, holott érdekes módon mindenki válasza 100%-ban hasznos volt. Nem értem az én válaszommal mi a gond, én sem szavazok le mást, azért mert ő esetleg számomra nem szimpatikus fajtát tart. Egyesek igazán magukba nézhetnének.
ON
Szia!
Nekünk van egy dobermannunk, kifejezetten sport/munkakutyának vettük, törzskönyvvel, tenyésztőtől. A lakásban él velünk, igazi cica, csak nem tud dorombolni. :)
És van egy németjuhász keverékünk, egy telepről hoztuk el 3 hónaposan, mint fölös szaporulatot, az apukája nem ismert.
Mind a 2 nagytestű, aktív kutya, határozott nevelést igényelnek.
Nekem 4 csodaszép Tibeti terrierem van és 1 Border colliem!Minden kutyusom tenyésztőtől származik(illetve az egyik a sajáttenyésztésű kutyám)!Kiállítási és tenyésztési céllal vettem illetve kaptam a Tibetkéket,lassan 5 éve!(Mindenféleképpen hosszú szőrű,kisebb termetű kutyust akartam és igazából szerelem volt első látásra!!!!Elég ritka fajta még Magyarországon)60-tól 100 ezer forintig terjedt az áruk!A Border pedig apukám nagy álma volt,így 3 éve Karácsonykor megleptük egy kék-fehér,igaz "színhibás"(a pofija egyik oldalt kék a másik oldalt fehér,külföldön ez már nem számít akkora hibának,de itt még igen,így ő ,,csak "kedvenc)!! Bordival!Törzskönyvvel,elég olcsón 30 ezer forintért vettük meg!Ő a család és a Tibetkék védelmezője,habár nálunk ő is tiszteletbeli Tibeti terrier,nagy mókamesterek.
Nálunk ők igazi családtagok!Imádom mindegyiket!Mindig is az volt a vágyam,hogy sok kutyám legyen!Ez mára már beteljesült!Míg megtudom adni nekik azt a szeretet,odafigyelést,és gondoskodást és míg minőséget tudok adni másoknak,akik úgy mint én beleszeretett a fajtába addig boldog vagyok és elégedett!!Remélem nagyon-nagyon sokáig így marad!
Üdv Mindenkinek!!
Az én kutyusom egy welsh-terrier. Kan.
Kicsit akaratos, de nagyon jó barát, mindenre figyel, mindig kész egy kis bolondozásra, bohóc, nem hull a szőre, négy lánycicával él együtt. Nagycica, Niki, Bandika (aki lánykori nevén Sanyi) és Maffia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!