Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen fajta kutyátok van? És...

Milyen fajta kutyátok van? És miért választottátok ezt a fajtát?

Figyelt kérdés
Tenyésztőtöl, menhelyről vagy szaporítótól vettétek? És mennyiért?
2009. febr. 19. 20:02
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Mi egy tacskóért indultunk a vásárba, de amikor megláttam egy csokor Pulit én már tudtam hogy mi kell nekem. A párom nem akarta mert az összes kislány volt. De ahogy rámnézett a csillogó bogár szemével , a göndör fürtjeivel teljesen levett a lábamról. A párom azóta 100-szor elmondta hogy milyen jó hogy hallgatott akkor rám. Imádjuk őket , mivel azóta 3-ra gyarapodott a Pulik száma nálunk.5 éve vettük akkor azt hiszem 12.000 Ft volt és tenyésztőtől.
2009. febr. 19. 20:30
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Skót juhászok, tenyésztőtől. Azt, hogy miért választottuk bárki megmondhatja akinek volt már ilyen fajta kutyája:)
2009. febr. 19. 21:22
 13/30 anonim ***** válasza:
42%
most 2000,-os Labrador, de lesz egy Mospsz is, mert tud röfögni
2009. febr. 19. 21:35
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Korábban németjuhászunk volt, aki öreg volt, és már nincs köztünk. Most egy 1 éves golden retrieverünk van, és imádom!:) Németjuhászt nem akartam ismét Rexem emléke miatt, és mivel pár éven belül gyereket tervezünk, mindenképpen családi kutyát szerettünk volna. Elöbb bernáthegyire voksoltunk, de miután mindenképpen azt akartuk, hogy velünk éljen a lakásban, így végül golden lett. Tökéletesen választottunk.:)
2009. febr. 20. 00:12
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
2 leonbergim van. Gyerekszerető, nagytestű kutyát akartunk. Külföldről vettük őket kisebb vagyonért, tenyésztési céllal. Nagyon jófej kutyák, és imádok beletúrni a puha selymes bundájukba :-)
2009. febr. 20. 01:43
 16/30 anonim ***** válasza:
65%
Amerikai pit bull terrierem van, mert ez a kedvenc fajtám:-)
2009. febr. 20. 05:58
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
16éves Pitem van, ő ballagási ajándék volt. 2éve odaszaladt hozzám egy 8hónapos Husky és a nagy dögönyözésem közben kiderült, h a gazdija épp új helyet keres neki, mert külföldre mennek dolgozni. Mivel mindig is tetszett a fajtát, így 2 nap múlva már a miénk volt(ingyen):) Neki sajna nincs törzskönyve:(Aztán akkora lett a szerelem a fajta iránt, hogy azóta vettünk egy kiscsaj Huskyt is tenyésztőtől törzskönyvvel 80ezerért.Vele már komolyabb terveink is vannak.
2009. febr. 20. 08:24
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Argenti dogom van. 30.000,-ért vettük tk nélkül. Azért választottuk ezt a fajtát, mert ritka, gyönyörű, okos, tanítható és nagyon nyugodt (lesz). Most még kicsi és nagyon játékos.
2009. febr. 20. 09:01
 19/30 anonim ***** válasza:
75%

Első kutyánk egy labrador - a Retriever Rescue-n keresztül fogadtiuk örökbe már felnőtt kutyaként. Ő szüleim kutyája lett végül - tulajdonképpen nekik is hoztuk el, de én foglalkozom vele (agility (edzések, versenyek), nagyobb kirándulások, úsztatás)

A második egy menhelyi valami vizsla-kopó-husky keverék. Ő az én kutyám, nálam lakik és a világ legnagyobb arc kutyája :o)

A harmadik kis dög, egy munkavonalas border collie - specifikusan agilityre, direkt olyan párosításból, Olaszországból. Ő 900 euró.

2009. febr. 20. 11:00
 20/30 anonim ***** válasza:
75%
Nekem egy 5 éves Border Colliem van. Hírdető újságban láttam meg, elmentünk megnézni, 8 hetes volt, és ő volt az utolsó az alomból aki megmaradt. Egyetlen kis hibája miatt a fajtához képest viszonylag olcsón 40ért vettünk törzskönyvvel. Hobbi célra, így nekünk nem számított, hogy van egy fehér csík a fenekén! :D Ő így különleges :P Iszonyatos a mozgásigénye, de a pórázcsörgetéssel legalább minket is sétára késztet :) Nem lehet neki nemet mondani, ha ő játszani vagy sétálni akar, akkor úgy is az lesz :)
2009. febr. 20. 11:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!