ÉN az állateledel boltban veszem, nyak, fej, farhát, láb ...elég olcsó.
2009. febr. 19. 14:37
2/9 anonim válasza:
Hentesnél is meg lehet kérdezni, hogy nincs e véletlen egy-két "leesett" darab. :) Mi is hoztunk már el szavatossági időt egy-két nappal meghaladó húst, amit eladni már nem tudnak, de olyan szinten nincs baja, hogy a kutya belébe ne maradjon meg :) Ezekért nem kérnek túl sokat.
2009. febr. 19. 14:48
3/9 anonim válasza:
Hentes?:)
Komolyan: általában (legalábbis nálunk) lehet kapni nála olyan részeket miket mi nem igazán fogyasztunk, de egyébként semmi baja, és a kutya szívesen eszi.
De mint az előző írta néhány állateledel-kereskedés is foglakozik ilyenekkkel.
2009. febr. 19. 14:49
4/9 anonim válasza:
Az olcsó húsnál jobb a száraztáp.
Olcsóbb biztonságosabb, táplálóbb. A legolcsóbb hús általában csirke, amelyik köztudottan a legtöbbször okoz allergiát, a többi hús meg drága!
Kiegészítőnk kell a hús egyébként?
2009. febr. 19. 15:03
5/9 A kérdező kommentje:
Igen kiegészítőnek.A 60 forintos/kg pulykabőr nyesedékkel mennyire működőképes?
2009. febr. 19. 15:19
6/9 anonim válasza:
Bárhol lehet venni ahol húst árulnak, vannak olyanok amik épp lejártak és leárazták, azok még kutyának megfőzve tökéletes. Olcsóbb párizsikat is találsz, én egész nagy rúddal vettem most 100 ft-ért, a kutyám és a macskáim szeretik nagyon.
2009. febr. 19. 15:53
7/9 anonim válasza:
Nálunk a piac a nyerő, múltkor 100 Ft/kg-ért hoztunk pulykanyakat, de 200 alatt vesszük a csirkelábat és a farhátat is.
2009. febr. 19. 16:17
8/9 anonim válasza:
a csirke bőrtől igencsak megy a hasa!a pulyka is hasonló lehet. tapasztalat, több fajta kis és nagy testű kutyánál!!
2009. febr. 19. 17:53
9/9 anonim válasza:
Nem tudom, hogy mit takar számodra az olcsó hús, úgy értem, hogy olcsóbb, mint az átlagos bolti ár, vagy tényleg "alig kerül pár forintba"? :D
Én amúgy a kutyámnak fagyasztott húst veszek, vagy májat, stb. Ezek általában olcsóbbak a nem fagyasztottnál, de mondjuk a csirkelábtól drágább (bár több hús is van rajta az biztos!) :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!