Mit gondoltok ez a kutya kistestű marad?
Figyelt kérdés
Egy csivava és nem tudjuk mi keveréke. Most sztem nem nagyon néz ki úgy, mint aki kicsi marad...
2011. márc. 8. 18:38
1/5 anonim válasza:
ha egyik szülője csivava akkor a másik se lehet túl nagy szerintem nemnőhet agyobbra aegy foxteriernél
2/5 anonim válasza:
Szerintem nem marad kicsi :) de nem is lesz az a hatalmas fenevad ^^ :D Nem tudom, hogy te melyik méretnek örülnél jobban :)
3/5 anonim válasza:
Igen, egyértelműen kistetű marad, mert ha megnézed arányaiban a mancsai nem túl nagyok a testéhet képest és ha nagytestű lenne később, akkor a mancsai nagyobbak lennének.
4/5 anonim válasza:
Ha az egyik szülő tuti csivava, akkor kicsi marad a kutya is. Gondolom a mama a biztos pont, nos egy bernáthegyi bele se fért volna szegény csivavába, szóval mindenképpen valami kis-közepes termetű kellett legyen a papa is, tehát a kölykök is kb. ebben a méretben várhatóak.
5/5 anonim válasza:
Megint a szegedi menhelyes, tudod. :) Szerintem valami labrador keverék is van benne. De a menhelyes képeket én is nézegettem nagynak láttam a kis keverék kutyát a viszonyított fajtához képest és mikor odamentem olyan pici volt, hogy azt hittem elájulok. Úgyhogy ne higyj ilyen netes képeknek, menj és nézd meg élőben. Az örökbefogadáshoz pedig sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!