Mit csináljak az ilyen emberekkel? Folyt.
Másik lakásba-panel-költöztünk, ahol a lépcsőházban nincs kutya..a mienket kivéve.
Ahogy látom, enyhe utálatnak örvendünk,pedig a kutyuval nincs baj, csendes, nem ugat,nem nyüszít, és pláne nem koszol.
Mit tegyek? Vegyem ugy, mintha nem is lennének körülöttem? Az egyik nő mondta, h fél a kutyától.A mienk tacsi és jólnevelt.Mit tegyek, hogy ne örvendjek közutálatnak?
Semmit,szard le őket :)
Majd megszokják.Ha nincs semmibaj a kutyával akkor nyugodtan kussolhatnak x)
Hát szerintem is...ennek ellenére ugy néznek rám, mint egy leprásra..plussz nem is köszön mindenki.
Bunkó egy társaság!
újícccs be 4-5 pitbullal és akkor már lehet okuk a utálatra xd:)
am simán szard le őket
Elküldeném őket a halál gyászos,jéghideg f@szára.
És közölném,ha sokat nyűglődnek,megérhetik,hogy elköltözöm,eladom a lakást egy népes romacsaládnak,azoknak ugathatnak.
Eddig minden lakóhelyemen bevált.
Ha "normálisan" viselkedik a kutyád, akkor nincs ok az utálkozó pillantásra.
Én is voltam kutyatartó, szeretem is a kutyákat, viszont engem is irritál, ha a kutya jelenléte félelmet kelt. Jó, ez most nem a ti esetetek, meg a tacskó méretű kutyáké, de tényleg idegesítő, mikor a borjú méretű kutyák az utca közepén körbevesznek és szagolgatnak, rád ugrálnak, stb., a kutyatulaj meg lazán odaböki, hogy nyugi, nem bánt...
Ja, csak a frászt hozza rám.
Mondjuk én nem nézem gyűlölködő pillantással a kutyákat/kutyatartókat, de aki igen, talán rossz élményel vannak, harapta meg már kutya, stb.
Szerintem ne foglalkozz velük.
ha tényleg ilyen nagyszerű kutyád van és te is ilyen remek ember vagy akkor csak viselkedjetek továbbra is így:)
Ne szegje kedved semmi, légy türelmes, udvarias és köszönj mindig mindenkinek kedvesen-különösképpen azoknak akik nem köszönnek!
Ne te érezd rosszul magad-legyen az ő bajuk az egész történet!
Azért ez nem olyan egyszerű, az éremnek itt is két oldala van.
Lakók: Egy társasházban,pl panelban óhatatlan, hogy gyakran összetalálkozzatok a lépcsőházban. Na már most, aki fél a kutyáktól az utcán simán kitudja kerülni a kutyát, de egy lépcsőházban már nincs így. Ha meglátnak téged, az egyet jelent azzal, hogy egy szűk térben el kell menniük a kutya mellett. Új lakó vagy, nem ismernek túl jól se téged,se a kutyád, nem tudják mire számítsanak. Nem tudom, hogy hogyan szokott a kutyád reagálni, mikor elmentek az egyik lakó mellett a lépcsőházban, ha ugat, morog vagy bármi, akkor érthető, hogy félnek. A kistestű kutyák közül szerintem meg alapból a tacskóktól tartanak a legtöbben.:)
Viszont ha békés, nyugodt a kutyusod, akkor figyeld meg, idővel megbékelnek veled, és befogadnak.
És abszolút megértem, hogy neked most rossz, de újdonság vagy a házban, ahol eddig nem volt kutya most van, hozzátok kell szokniuk!
Nyugi, előbb-utóbb megkedvelnek! Persze ez rajtad és a kutyin is múlik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!