Honnan érdemes kutyatápot venni?
Én személy szerint vegyesen szoktam vásárolni. Javarészt a Fressnapf-ban, de ezen felül a hipermarketekben is, ha úgy adódik. A Fressnapf nyilván nem a legolcsóbb, de nagy és változatos a kínálat. Beviheti az ember a kedvencét is stb... Tényleg a kisállatok vannak előtérben minden szempontból, szerintem ez megéri azt a plusz pár forintot :) Nagyon segítőkészek is az eladók, bátran ajánlom.
Ha viszont nagyon fontos a pénz, akkor nyugodtan próbálkozhatsz kisebb állateledeles boltokkal is, csak nézd meg alaposan, hogy mit veszel. Nekem kistermetű kutyusom van, én megtehetem, hogy a drága ételt veszem neki, mivel nem eszik sokat, de egy nagy kutyánál nyilván számít minden forint.
Mi innen rendelünk,ingyen házhoz viszik az egész országban:
Nagyon korrektek és az árak is elfogadhatók.
Mi most innen rendelünk, igaz, hogy ők csak itt a Dunántulon szállítanak ki. Kennels favorittal etetek, jóval a netes ár alatt hozzák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!