Mit tennétek ilyen esetben?
Két németjuhászról van szó. Alulfejlettek, és tövig kopottak a fogaik.
Apósom nyers hússal eteti őket, aminek rá van írva a címkéjére, hogy csak főzés után fogyasztható! Természetesen a hús mellé csont is jár, amit a két kutya már képtelen megrágni, szinte lenyelik egyben, és fuldoklanak tőle minden nap.
Már átvállaltam egyszer az etetést, havi 20ezret költöttem rájuk, a legjobb tápot kapták.
Apósom vérszemet kapott amikor észrevette, hogy kezdenek erőre kapni. Újra húst vett, és nem engedi hogy "beleugassak" az etetésbe.
A kutyák nincsenek beoltva, nincsenek ivartalanítva, a szuka minden egyes tüzelés után kölykezik, amit apósom stílusosan megold azzal, hogy kinyírja a kölyköket.
Már ott tartok, hogy rájuk hívom a fajtamentőket, csak akkor rögtön tudni fogják, hogy én voltam az :(
Úristen! Szerintem ne foglalkozz apósoddal, etesd te és kész. Mondani könnyebb mint csinálni, de akkor is.
csoda hogy még élnek a kutyusok :(
téged is sajnállak :(
legyél határozott...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!