Némerjuhászkutya panellakásban?
ma 20:51
Akkor vagy kövér, vagy szép.
Mi is panelban tartottuk a nj. Igaz nem kölyök korában került hozzánk, hanem két évesen. Első fél évben nem mertük haza hozni mert kerti kutya volt, így a nővérem kertes házában volt elhelyezve. Apum vele járt dolgozni telephelyre, és először nővéremékhez kellett átmennie a kutyáért. Aztán amikor már szétszedte a teljes hátsó részt az udvaron, akkor mondták nővéremék hogy jobb lenne ha elvinnénk. Na így került hozzánk a harmadikra. Én örültem neki a legjobban, pedig nem az én kutyám volt, nem én vettem. De hozzám ragaszkodott, és nekem fogadott szót a legjobban. A lakásban soha semmikor semmihez nem nyúlt, sőt még a földön felejtett ételt se lopta el.
minden másnap ment dolgozni ( biciklivel apummal ) és reggelre jól el is fáradt. De ez nem érdekelte, és akkor is jönni akart velem amikor totál kimerült. Volt hogy én is bevittem a munkahelyemre, mert a főnököm imádta. ( bent volt az irodában a főnököm lábánál :-D )
Kérdező én is azt ajánlanám, hogy ha nem tudod magaddal vinni mindenhová, akkor érdemesebb egy idősebb felnőtt nj-t magadhoz venni. Van a fajtamentőknél vagy a sintér telepen olyan is, amelyik már az alap dolgokat ismeri.
A kölyök kutya először tuti hogy sírni fog, eleinte azért mert hiányzik neki a mama a tesók, és teljesen egyedül magányosan elhagyatva fogja magát érezni. Ekkor van az hogy konfliktus alakul ki a szomszédokkal a kutya miatt.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!