Bull terrierrel milyen sportot érdemes űzni?
Természetesen hobbi szinten, mi az ami egy bullinak való?
A válaszokat előre is köszönöm!
Néhányan kiszokták velük probálni az agilityt :D
Meg még az örző-védőt érdemes.Esetleg ingedelmesezni pl obedience az szerintem nagyon bejönne nektek!
Itt egy link hozzá.
ui.:Olyan nincs,hogy egy kutya semmire se jó!!!
Az elsőm munkavizsgás volt és versenyeken,bemutatókon szerepelt,ennyire nem jó semmire.
A mostani agilityzett,csak ahhoz én voltam lassú.
Maradt a flyball,gyönyörűen dolgozott.Sajnos itt vidéken nagyon messze van a leközelebbi kutyasuli és autónk nincs,így sehova nem tudunk járni.
Amiket leírtak a többiek, azok szerintem mind jók. Bár az agility az nem tudom, hogy előnyös- e a zömök teste miatt.
Ha anyagilag nem úgy állsz akkor marad a futás, és a bicajozás..
Hát, szerintem ez egy igazi sportkutya. Én egy bullterriert ismerek, ők rendszeresen bicikliznek és futnak, emellett flyball-t is űznek. Tulajdonképpen ez azon múlik, hogy a kutyád mennyire vevő egy-egy sportra, mennyire szeretné azt.
Ha mindenképpen valami intenzív mozgást akartok végezni, ajánlom az agility-t, a flyball-t, emellett IPO-zhattok, engedelmesezhettek és még ami belefér. Csak a pénztárcád és a kutyád lelkesedése szab határt.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!