Angol cocker spánielnek milyen sportot lehetne tanítani? :D
nem láttam ezt a kérdést dx nem baj
fekete-fehér és imádom ŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ ő a mindenem:d
imádja a társaságot és a plüssös játékokat de labdázni is szeret imád sétálni nem is fárad ki és szereti az olyan dolgokat ami ugrálással futással energiával teli ezért kérdeztem h milyen sport illene hozzá és benti kutya lesz hamarosan csak a kozmetikus teli van aztán most nem jöhet be ilyen koszosan itthon meg nem akarjuk megfürdetni.
am először én sem tudtam h mihez kezdjek meg mi tcsináljak h neki minden jó legyen, de aztán sokat játszottam vele etettem itattam sétáltattam tanítom még mai napig és nézem a 'póráz két végén' műsort ami nagyon jó és tanácsokat is ad! Ne félj jó gazdi leszel ha tanítod meg amiket felsoroltam és ügyelj a spánieleknél a tisztaságra fülnél főleg! most majd mi jövő hónapban lenyiratjuk addig kibírja így mert már hosszú a szőre meg múlthéten akkora eső volt h nem volt itthon senki és valahogyan kiment a házból és koszoslett xd
szép a csoki színű spani:D
elsőnek: de jó neked erre fele nincs semmi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!