Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tanácsoltok? Kuvasz...

Mit tanácsoltok? Kuvasz kutyát szeretnék de nincs pénzem hogy 100. 000-ért vegyek tenyésztőtől de szaporítótól nem akarok venni, fajtamentők meg nincsenek ehez a fajtához (a neten legalábbis nem találtam)

Figyelt kérdés
2011. márc. 5. 17:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
33%
ha nem szeretnéd kiállításra vinni, és nem kellenek olyan plusszok, ami teljesen megállja a kuvasz fajtájában a helyét szinte de nem biztos, akkor nem értem, hogy miért nem jó olcsón, jó helyről kutyus?
2011. márc. 5. 18:27
 12/20 IGCM ***** válasza:
74%

Vidéken,tanyákon vanank kiskutyák,szelektált,de nem tk-s kutyusok.Tudom ez hülyén hangzik :)

De aki hagyományosan tartja őket arra amire vannak azok megbízhatóak.Csak éppen nehéz találni és nem is biztos hogy adnak kiskutyát.

Egyébként a menhelyen újabban rengeteg fajtatiszta kölyök kuvasz van.

2011. márc. 5. 19:02
 13/20 Ninna ♥ ***** válasza:
100%

Tenyésztőknél érdeklődni kell sokszor, gyakran, vagy szólni neki, ha hobbira szeretnél kutyust (gondolom, és nagyon remélem a hozzáállásod miatt) akkor valami esetleg kicsit színhibás kutyust lefoglaltatni, őket olcsóbban adják. De nagyon jó ötletnek tűnik az, hogy a havi kutyakajára szánt pénzt, ami egy hónapban szerintem egy kuvasznál 20.000 forint körül van, azt félretenni minden hónapban. És 5-6 hónap alatt össze is gyűlt a kutyus ára, és nem tettél semmilyen nagyobb spórolást, úgy viselkedtél, mintha lett volna kutyád.

Egyébként meg van kuvasz fajtamentés, a google legelső lapján találtam, nem tudom, te hogyan nem találtad meg: [link]

2011. márc. 5. 19:29
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell egészen 100ezret, egy kuvasz kb. olyan 70ezer körül van. Érdeklődtem tenyésztőnél még régebben. Sajnos a magyar fajták olcsóbbak valamivel. De nincs más hátra, ha tényleg nagyon szereted a fajtát, akkor várni fogsz és gyűjteni. Én is 2évet vártam arra, hogy legyen egy ausztrál juhászkutyám, és mégis megérte.
2011. márc. 5. 19:49
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Öm..észrevételeim szerint a magyra kutyafajták igen olcsók.

Egy kuvasz körülbelül 20-70 ezer. Ha ez sok akkor vegyél hörcsögöt.

[link]

[link]

[link]

[link]

Írj nekik e-mailt és krédezz rá az árra. És guglizz további kennelekre :D

2011. márc. 5. 20:12
 16/20 anonim ***** válasza:
7%

még sokat is mondtam a 20-70 ezerrel mert 5000-től is vannak.

[link]

2011. márc. 5. 20:47
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Ne ajánlj már neki szaporítós kutyát! Az egyik ismerősöm kb. 2 éve igen akciósan (mert a kölyök tenyésztésre alkalmatlan volt) 40.000,- forintért vett kiskutyát. Normális helyről még magyar fajtát sem fog 50-60 ezer alatt kapni.....
2011. márc. 6. 10:51
 18/20 anonim ***** válasza:
0%

pfff...

arra miért ugatja midnenki azt, h szaporító, ha olcsó?

vannak oylanok aki egyszerűen NEM a kutyatenyésztésből akarnak élni és ezért nem fog 10 ezreket lesikkasztani

2011. márc. 7. 15:08
 19/20 Tyler913 ***** válasza:
100%

Azert "ugatjuk", mert ami ennyire olcso,az nem veletlenul olcso.Ott valami nagyon meg van sporolva.

Az IGAZI tenyesztok nem a tenyesztesbol elnek,mivel ha minden becsuletesen csinalsz,nem is lehet.A tenyesztes hobbi,meghozza nagyon koltseges.Egy jo kiskutya nem azert 100 ezer Ft,mert a tenyeszto kapzsi,hanem mert legalabb ennyiert kell adnia,ha nem akar nagyon rafizetni.Ha nullszaldora kijon,mar jo.

Ironikus,de az egeszbol pont a szaporitok tudnak nagy penzt szakitani,akik olcson adjak a kutyat.

2011. márc. 7. 17:40
 20/20 anonim ***** válasza:
20%
Nem tudom hol élsz, de nálunk itt a pusztán ha kimegyek egy tanyára 55 kuvaszt látok... Ha vannak kölykök, kérek egyet ingyen. Ennyi ...
2011. jún. 13. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!