Miért van a többség "szaporító" az alföldön?
Figyelt kérdés
Ott ennyire nincs más munkalehetőség?Ne kezdjetek puffogni,értelmes véleményeket kérnék.Mert az ember az ember mindenhol,a munkakerülő embert is megtalálni minden környéken.Mégis feltűnően több a kutyaszaporításból élő,ahogy kelet felé megyünk...2011. márc. 5. 15:02
1/5 anonim válasza:
Alfölön lakom,és igen,nincs erre munkalehetőség,főleg az olyan csóró falvakban,mint a miénk.
Nagyobb városokban időnként van,csak épp a munkaadó nem fogja fizetni a bejárást,inkább helyit vesz fel.
Nálunk 2 szaporító van,kamionra termelnek,a többi szegény ember inkább nyomorog.
2/5 anonim válasza:
Egyszerű oka van , sok a szegény ember a szegény és elmaradott falvakban és ebből meg tudnak élni.Természetesen én sem helyeslem a dolgot dehát sajnos ez van, akkor változna a helyzet ha a főváráson kívül máshol is fordíanának pénzt fejlesztésre.
3/5 anonim válasza:
POntosan!
Itt is sok-sok ember szeretne dolgozni,csak épp nincs mit.
A sok tudatlan ilyenkor jön azzal,hogy akkor miért nem termelnek,és adják el a terméküket?
Tök egyszerű:a kormány mindent megtesz,hogy csak az olcsó külföldi szemét legyen kapható,minden lehetséges eszközzel ellehetetlenítik a magyar termelőt.
Többe kerül az előállítási költség,mint amit a termékért kap,lásd égbe szökő takarmányárak.
4/5 anonim válasza:
Azért egy kicsit az emberek gondolkodása is másabb, ahogy megyünk egyre keletebbre. Én az ország keleti szegletéről származom, most az ország nyugati részében élek és bizony megfigyeltem, hogy mennyiben fejlettebb ez az országrész gazdaságilag is és mentalitásban is. Tehát egyrészt a szegénység is közre játszik, de a tájékozatlanság is. Itt is vannak persze szaporítók, ostobák és aljas emberek mindenütt vannak.
5/5 anonim válasza:
van akinek fáj más könnyű élete... te is megtehetnéd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!