Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ezt hogy lehet megoldani?

Ezt hogy lehet megoldani?

Figyelt kérdés
németjuhászom van,közterületen ha kakil ugye fel kell szedni.de akkorát csinál,hogy felszedni se tudom rendesen,mert a kezem is kicsit,tehát megfogni se tudom rendesen,és még a zacskó is kicsi hozzá!
2011. márc. 3. 21:00
 1/9 anonim ***** válasza:
Hát vegyél nagyobb zacskót. Vagy ha ennyire nem megy fogod a kis lapátot és megoldod úgy. :)
2011. márc. 3. 21:06
 2/9 anonim ***** válasza:

Nem tudom elhinni, hogy egy olyan zsákba amit a boltban adnak a zsemlékhez, nem fér bele!

Én mindig hozok a boltból ilyen zsákokat, így fizetni sem kell érte.

Belenyúlsz a zsákba - akár két kézzel - felmarkolod és kifordítod a zsákot, majd elkötöd a végét.

Ha minimális maradék ottmarad nem hinném, hogy bárki szólna, van, aki fel sem szedi...

2011. márc. 3. 21:07
 3/9 A kérdező kommentje:

eddig oké :D

de addig ki fogja meg a pórázt?

2011. márc. 3. 21:08
 4/9 anonim ***** válasza:
Hát pl ráakasztod a csuklódra, és akkor a tenyered már is szabad :) Vagy rálépsz a pórázra. Vagy ha pl kiképző póráz, akkor magadra csatolod és úgy mindkét kezed szabad.
2011. márc. 3. 21:23
 5/9 anonim ***** válasza:

1. ne vidd közterületre

2. nagyobb zacskó

2011. márc. 3. 21:25
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem kell ahhoz két kéz szerintem. Eggyel is fel lehet szedni, jó nagy zacskóval. Vagy ha tényleg csak két kézzel megy, akkor addig a karodra akasztod a pórázt.
2011. márc. 3. 21:32
 7/9 anonim ***** válasza:

nem igaz, hogy ennyire buta valaki már bocs xD

1. vagy megfogod a szart rendesen, nem pedig piszkálod, vagy ott hagyod....

2. pórázát meg kikötöd valahova. ennyire esetlen hogy lehet valaki?

2011. márc. 3. 22:09
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem igazán megfelelő az étrendje, ha ilyen nagy adagokat pakol.

Amíg szeded a produktumot, kutyának lehet---ülni- feküdni-állni.

2011. márc. 4. 13:28
 9/9 A kérdező kommentje:

a kezemhez képest nagy inkább,

az a baj ha győrbe vagyunk akkor az istenért se áll meg ha nem szólok neki kb 5 mp-ként hogy Cézár,

álljál már le! :S

tehát hiába kötöm a kezemre a pórázt addig ugy se áll meg,máshová meg nem tudom kikötni,max ha 20 m-re a keritéshez oda viszem.

2011. márc. 4. 15:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!