Magyar vizsla vs. Berni pásztokutya! Melyik lenne a megfelelőbb?
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok, eddig csak keverék kutyáim voltak. Most is van egy tacskó keverékem, de szeretnék egy fajtiszta kutyát is. (A mostani kutyám menhelyről van)
Szeretnék az új kutyával mindenféleképpen valami kutyás sportot űzni (agality,dog dancing,stb...) Ebből javarészt a vizsla alkalmasabb,de a bernit sem vetik meg.
Szerintetek melyiket fajtát válasszam? Gondolkodóba estem, mert bernit már néztünk, gyönyörű szülei vannak, májusban születik majd meg. Vizslát még nem, de van ismerősünk, aki tenyészt és föl tudnánk venni vele a kapcsolatot. Ha van tapasztalatotok,érveitek - jó és rossz egyaránt - segítsetek, legyetek szívesek!
A válaszokat előre is köszönöm!
2011. márc. 3. 08:34
11/11 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolónak nagyon köszönöm! Én is a berni felé hajlok, és szerintem is ő lenne a megfelelőbb, bár tudom, hogy a vizslás gazdiknak a sajátjuk a legjobb, de szerintem én maradok a berniknél. Köszönöm a videók linkjeit, eddig én is azt hittem, hogy igaz az a tévhit, hogy a nagy szőre miatt nem lehet vele agility-zni, de köszönöm, hogy segítettél! Hasznos. ;)
2011. márc. 21. 17:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!