Mennyibe kerül egy kölyök?
Törzskönyvvel a Garden Royal,Jet Black,Von Dorlatos,Ferró-Házi,Firefox kennelekből??
Köszi a válaszokat.
Nyugodtan mondhatod:D
És nem fogok ennyi tenyésztőt felhívni.Nem ár alapján döntök!!!!Csak kiváncsiságból kérdezem.Ha az ár érdekelne akkor szaporítotól vennék x)
Mindegyik kutyánk neves kennelekből van XD
De nembaj.Na és ha kikötekedtétek magatokat akkor akár jöhetnek a normális válaszok :D
Annyi idota kérdés van ezen az oldalon,szerintem ez még bőven beleesik a normális kategóriába XD
Nem is fogják megmondani az árat, ha írsz nekik vagy hívod őket és egyből megkérdezed... Csak azután lehet árról beszélni, ha már kicsit megismertétek egymást.
Na meg attól is függ az ár, hogy hobbi, sport vagy tenyésztés célra kell-e a kutya ill. attól is, hogy milyen kannal fedeztetnek.
Ezért árat ilyen formában kérdezni nem szokás és ezért sem tüntetik föl a honlapokon.
Ha komolyan érdekelnek kölykök leendő párosításokból, írj a tenyésztőknek egy bemutatkozást. Honnan ismered a fajtát, milyen célra kell a kutya, miért pont ez a párosítás stb. stb. Aztán pár levélváltás után rákérdezhetsz, mennyibe is kerülne egy kölyök az adott párosításból a te céljaidra.
Gondoltam olyanok írna akik már vettek innen kutyát..úristen XD
Ninna te meg ne szólongass be hogy felelős kutyatartó...attól mert megkérdezek valamit nem utal arra milyen kutyatartó vagyok!!LoL Ahelyett hogy kötekszel menj és futtazsd meg a bordereidet,egésznap a gép előtt ülsz...
És mint írtam pusztán kiváncsiságból kérdezem!!!Már van egy belgánk.
Nekem van kutyám a Ferró-Házi és a Firefox kennelből is.
Hívd fel a tenyésztőket.Ha ennyit nem ér meg neked,akkor hogy akarsz kutyát venni? Én vagy 10 órát telefonáltam mindkét kutyám előtt a két tenyésztővel (persze nem egyszerre 10 órát)
Amúgy a kérdéseid alapján nem tűnsz valami értelmes embernek,úgyhogy tökéletesen egyet értek a többiekkel.
Janálom ha csalódást okozok,de nagyon is értelmes ember vagyok. Kár,hogy ti csak kötekedni jártok ide,egyébként ha ne mtetszik a kérdés nem kell rá válaszólni!
Jó hogy az előző bejegyzéseimet nem olvastátok és csak írogattok össze-vissza ....és még én nem vagyok értelmes x)
Nyugodtan vissza foghatjátok magatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!