Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Palotapincsi vagy tibeti...

Palotapincsi vagy tibeti spániel szerintetek?

Figyelt kérdés

[link]

Most nincs jobb képem róla.

2011. márc. 1. 11:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Egyébként mi lett a másik két csöppséggel? Az a kis fehér kutyus olyan kis elveszettnek tűnik a képen, a szívem szakad meg, ha ránézek.
2011. márc. 1. 12:46
 12/17 A kérdező kommentje:

A fehéret elvitte a feltételezett apuka gazdija, ő egyébként kislány, én őt csak akkor láttam mikor megszületett, mert messze lakom. A fekete kislány szülinapi ajándék lett egy kislánynak, aki már nagyon szeretett volna kiskutyát.

Köszönöm a kedves hozzászólásokat!!!

Nektek milyen, mennyi idős kutyitok van, ha van?

Amúgy nekem sincs bajom a keverékekkel, de az enyém biztos ivartalanítva lesz a nyáron, hogy elkerüljem a nem kívánt baleseteket.

2011. márc. 1. 13:23
 13/17 anonim ***** válasza:

Akkor mindhárom pici jó helyre került.:)

Nekem most nincs kutyusom, de ha jól alakulnak a dolgok, akkor remélem egy golden retriever gazdija leszek. Azért nem keverék kutyusban gondolkozom, mert én ebbe a fajtába vagyok fülig szerelmes:D Nálunk pici kutya nem nagyon jön szóba, mert kertben lakó kutyát szeretnénk.

2011. márc. 1. 13:46
 14/17 anonim ***** válasza:
Ja és én is ivartalaníttatni fogom az enyémet, ha itt lesz az ideje, főleg azért, hogy megelőzzünk nála betegségeket, illetve, hogy ne szökdössön el, mert fiú kutyust szeretnék.
2011. márc. 1. 13:50
 15/17 A kérdező kommentje:
Remélem sikerül megtalálnod a Nagy Ő-t :))
2011. márc. 1. 14:49
 16/17 anonim ***** válasza:
Köszi! Én is nagyon remélem!:D
2011. márc. 1. 15:43
 17/17 anonim ***** válasza:
Nagyon aranyosak. Nekem Lucifer tetszik a legjobban. Baromi édes. Amúgy spánieleim vannak, akiket a világ minden kincséért se adnék. :D
2011. márc. 1. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!