Palotapincsi vagy tibeti spániel szerintetek?
Anyuka Plútó névre hallgat, tesóimnak ez a fantáziadús név jutott eszükbe :) Ő amúgy sajnos lépcsőzős, mert anyuék emeletes családi házban laknak, és a kutyusnak mindenhova szabad bejárása van, szóval szaladgál föl-le. Az én kicsikém a harmadik képen van, Lucifernek kereszteltem el. A képek kb 1 hónapos korukban készültek, most négy hónaposak, és Lucifer most kb akkora vagy talán nagyobb is mint a mamája. Fog még nőni vajon? Remélem olyan nagyon sokat már nem. (Mivel apuka személye bizonytalan, tudom így nehéz megsaccolni)
Hűha, baromi édesek!:D
Na hát nincs baj azzal, ha a te kutyusod már nagyobb mint a mamája, végülis a kanok általában nagyobbak mint a szukák. De ha valami óriás fajta lenne az apuka, akkor szerintem már sokkal nagyobb lenne a kölyök mint az anyakutya.
Igazából nem tudnám megtippelni, hogy milyen kutya lehet az apa, de ha nem palotapincsi, az se baj. Sokan leszólják a keverék kutyusokat, és én ezzel abszolút nem értek egyet, a keverékek gyakran a legjobb kutyák! Nagymamáméknak is volt egy keverék németjuhászuk, az egy csodakutya volt.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!