A 9 éves spánielünk nem akar enni! Mit tegyünk?
Nem próbálnád meg elvinni őt egy másik állatorvoshoz? Valami magyarázata tuti kell, hogy legyen, miért nem eszik 2 hete egy kutya, valami nincs ott vele rendben. Vesebeteg kutyusoknak általában szoktak sómentes tápot is adni, és van külön nekik való táp is, lehet, hogyha rendbe jön az étvágya, akkor lehet neki azt adni: [link]
Viszont meg lehet neki próbálni a Béres Minera cseppeket is adni, attól szerintem tuti nem lesz baja, bár az állatorvost fel kéne emiatt hívni, hogy vesebeteg kutyusoknak is lehet-e adni. Ez egy étvágyjavító, általános kondíciójavító csepp, magyarul mondva vitamin. Amikor a kutyusom beteg volt, ezt adtam neki, és jobb lett az étvágya :) Az is itt van: [link]
Milyen szintű a vese betegsége?
Sajnos, az én kutyám is az volt. Egy idő után már nem evett semmit. Mintha az evéstől tartott volna. Látszott, hogy éhes, de nem volt hajlandó semmit enni. Néha a felajánlott ételből az első falatot befalta és utána elfordult tőle.Szerintem a vese betegsége miatt ha evett, utána lehetett fájdalom, vagy bármi rossz érzés, ami miatt nem evett.
Az én öreg kutyám is vesebeteg volt.
Mikor nem evett,Calopet pasztát kapott.Ebben benne van minden tápanyag és vitamin,ami életben tartja a nem evő kutyát.
Olyan,mint az úrhajóskaja.Később evett ugyan,de sokszor sugárban ki is hányt mindent.
A vesebetegséggel jár a nagy arányú fogyás.
Az igazság az,hogy el kéne gondolkodni azon,hogy szépen elengedjétek.Ez az állapot már nem gyógyul meg,legfeljebb átmenetileg javulhat,de a végén borzalmas.
Mi is végigcsináltunk mindent,de a mai eszemmel előbb elengedném.
Mindenképp kérdezz meg más orvost is.
Hova jártok dokihoz,melyik klinikára?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!