A 9 éves Spánielünk nagyon beteg. Csak fekszik, enni nem akar a vizet is kihányta. Állatorvos adott neki 5 injekciót, holnap kell visszavinnünk vérvételre. Mit tehetnénk vele? Nagyon szeretjük!
Nagyon sajnálom szegényt!! Remélem meggyógyul, de sajnos ameddig nem jön semmi eredmény a vérvételről vagy nem tudjátok mi a baja sajnos addig nem tudsz mit segíteni rajta.
Enni pedig amikor a mi kutyánk volt beteg vettünk neki vmi májas szerű kutya kaját. Nem volt olcsó, de azt legalább megette.
Az fiszont nagyon fontos lenne,hogy igyon vmit.Vagy esetleg húslevest azt lehet, hogy inna. A mi kutyánk azt kapott amikor beteg volt és azt megitta.(Westie)
Remélem nincs nagy baja a kutyidnak és tudtam vmit segíteni!! Sok sikert!!
Ha hányt, infúzió kellene neki, mert kiszáradhat.
Kapott?
Szia!
Meg kell várni a véreredményt!Kb 1-2 nap!
Semmit nem eszik meg?Az én kutyám amikor beteg csak és kizárólag a kenőmájast eszi meg! Próbáld meg hátha megeszi!
De az ivás fontosabb,azt kellene valahogy elérni nála!
Csak vért vett a doki?Ultrahangot vagy röntgent nem csinált?Mert szerintem valami a hasával/gyomrával van!
Nekem az Amstaffom volt így egyszer,kihányt mindent,őt meg ultrahangozta a doki és kiderült gyomorrontása volt!2 nap alatt helyre jött!
Remélem jobba lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!