Milyen ruhában kell lenni a kutyakiállításokon?
Figyelt kérdés
Hobbikategóriába neveztünk. Mit vegyek fel? Ez az első kiállításom :)2011. febr. 28. 16:24
1/5 anonim válasza:
Normális, csinos utcai ruhát! Csak a "fiatal felvezetők" szoktak kiöltözni, mert ott magát a felvezetést minősítik. Amúgy meg a kutyát értékeli a bíró, és a kutya minősítését nem befolyásolhatja a felvezető öltözéke. Azért a kellő tiszteletet illik megadni normális öltözékkel, de én is csak olyan ruhát szoktam felvenni, ami utána mehet a mosógépbe, nem veszek emiatt öltönyt.
2/5 anonim válasza:
Bár valóban a kutyát minősíti a bíró, de ahogy színházba sem illik farmerben menni, mert megtiszteled azzal a színészeket, hogy kiöltözöl, úgy a bírót is meg kell tisztelni azzal, hogy nem hétköznapi ruhát veszel fel, hanem egy kicsit ünnepibbet. Nem kisestélyit, vagy szmokingot ugyan, de azért legyen egy kicsit ünnepi.
3/5 zsuzsabazsa válasza:
Úgy igaz ahogy az utolsó írta.
4/5 Ninna ♥ válasza:
Szerintem sem kell nagyon kiöltözni, de azért ne utcai ruhában menj, hanem egy kicsit ünnepélyesebbe, tiszteld meg vele a bírót.
5/5 anonim válasza:
Szerintem se utcai ruhába menj, hanem elegánsabban, kosztümben vagy öltönyben. Bár ez elvileg nem befolyásolja a kutya eredményét, de a gyakorlatban van hogy mégis. Ezen ne múljon. A bírók számára komolyabb kiállítónak tűnnek az elegánsabban öltözöttek és a BIS-ben is magadra vonzod a bíró tekintetét az elegáns ruhával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!