Az egyik ismerősöm kutyája megevett egy gitárpengetőt, kb. mennyi az esélye hogy egészben kikakilja?
sztem elég nagy, mivel ez műanyag, és nem hiszem h ezt is megemészti - akármilyen erős gyomra van... Ügyes volt a kutyi, ez hogy jött össze? szalonna íze volt?
az enyém még a kenyeret is kiköpi, mert nem hús.
Így van, 21:32-es jól írta, figyelni kell a székletét, mert ha véres, valahol felsértette a béltraktusát. Erre a vékonybélben van a legnagyobb esély.
Tíz az egyhez, hogy nem lesz baj, de azért a gitárt rakd el, nehogy azt is megegye!
Hm, a kutya kritikát gyakorolt?
Amúgy figyelni kell, nem lett-e tőle baja a kutyának, azért az mégse étel, és kárt tehet a szervezetében, egy emberében is kárt tenne (többek között ezért kell távol tartani a pici gyerekektől az apró tárgyakat). Ha baj van, állatorvos, és ha ki is jön az a pengető, inkább szerezzen be újat, vagy készítsen magának telefonkártyából. Ja, és lehetőleg a kutyus elől el kell tüntetni az apró méretű tárgyakat, nehogy mást is lenyeljen, és ne gitározzon a kutya közelében, nehogy máskor is kritikát gyakoroljon a kutyus.
szia!
Ajaj!!!
A mi kutyánk idén ősszel egy őszibarack magot evett meg.
Foxi, így nem túl nagy testű. Mi azonnal felhívtunk egy állatorvost, aki azt mondta vigyük be, mert meg kell röngenezni, éppen hol jár és el kell távolítani. A párom folyamatosan figyelte, hogy eszik és iszik -e, illetve milyen a hangulata és természetesen a székletét.
Nem akarlak elkeseríteni, de a mi kutyusunk nem hogy nem tudta kikakilni, de még a gyomrából sem tudott továbbhaladni (bár ez szerencse volt a szerencsétlenségben), Ő így pár nap után kihányta(ráadásul nem is volt nagy méretű a mag).
Én akkor utána olvastam interneten is, azt írják általában nem jön ki, ráadásul a Ti esetetekhez hasonló tárgyak még bélcsavarodást is okozhatnak, amitől nagyon hirtelen lesz rosszul a kutyus, vagyis, ha épp nem vagytok ott, nagy baj is történhet.
Ha még mindíg nem történt semmi én elvinném dokihoz, nehogy bélcsavarodása legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!