Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Találtam 2 kisktyát mi a...

Találtam 2 kisktyát mi a teendő sajnos nem tudjuk tartani meg orvoshoz vinni? Budapest 3 ker

Figyelt kérdés
[link]
2011. febr. 28. 12:57
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:

A válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:53

Gondolom, nem véletlen, hogy van internetük, biztos szüksége van rá a munkához stb...

2011. febr. 28. 16:09
 32/45 anonim ***** válasza:

Az az egészben a legszomorúbb, hogy a kommentjeid alapján nem egy 8 általánost végzett emberke vagy és ennek ellenére ilyen anyagi problémáid vannak...

Én is szólok az ismerőseimnek a kutyusokról, sajnos csak ennyit tudok segíteni...:((

2011. febr. 28. 16:14
 33/45 A kérdező kommentje:
A jó érzésü leveleket köszönöm.Közlekedés szempontból nagyon szar helyen lakunk 3.ker Csúcshegy innen iszonyat bejutni a városba,ezért ritkán is megyek,de pl holnap megyek 12 körül a Népstadion magasságába.Remeteként élek,de nem csövezem,csak kivonultam a társadalomból 7 éve.Rám csak a törvények vonatkoznak,de az egyenlő feltételek nem.Árva gyerek vagyok születésem óta 47 éves vagyok és többre tartom az állatokat,mint bizonyos embereket.Megsajnáltuk a kutyusokat,mert fáztak,de egyböl tudtuk nem birjuk tartani,mert magunkat is nehéz,sokat koplalunk mi is.Ez véresen komoly és senkit se akartunk untatni,de a tisztánlátás miatt leirtam,ezért ismételten kérem aki eltudná helyezni a kutyusokat jelentkezzen.Köszönöm
2011. febr. 28. 16:23
 34/45 anonim ***** válasza:
Az [link] -ra tedd fel őket hátha akad valaki aki befogadja őket én is onnan fogadtam be az enyémet:)
2011. febr. 28. 16:27
 35/45 anonim ***** válasza:
Ha a moszkváig le tudsz jönni, akkor tényleg szívesen veszek nektek tápot, sajnos elvinni nem tudom, ez most nem fog beleférni.
2011. febr. 28. 16:36
 36/45 A kérdező kommentje:
Nem értek hozzá,nem tudom a paramétereit kitölteni.Ha valaki bejelentkezik msn megmutatom MSN cim: maszet@freemail.hu
2011. febr. 28. 16:42
 37/45 anonim ***** válasza:
Nem kételkedem az anyagi helyzetetekben. Sajnálom ha félre értetted. Azért kérdeztem, hogy hány napig tudnád még ellátni őket mert én is Miskolc mellet lakom és nem egyszerű egy pesti utat megszervezni. Mindenesetre felveszlek msn-re és meglátom mit tehetek az ügy érdekében.
2011. febr. 28. 16:45
 38/45 anonim ***** válasza:
100%

Igazából én sem értem!

Itt rinyálsz hogy nincs mit enni,de 5000 ezer forintos netre van pénzed?

Nincs fontossági sorrended?

Mondjuk legyen kaja meg ilyenek és majd aztán a net!

És pedig a macskáid hogy tudnak vadászni úgy hogy az nekik elég legyen?

A mi macskán is kint van és tud vadászni ha akar,de az édes kevés!

Főleg most télen!:S

2011. febr. 28. 16:59
 39/45 anonim ***** válasza:

A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 16:59

Honnan tudod, hogy miért van neki szüksége az internetre??

Biztosan megvan rá az oka, hogy erre költi azt az 5ezer forintot és nem ételre.

Én elhiszem, amit írt. Ezek után miért kell kötözködni vele?

Nekem összeszorult a szívem a helyzete miatt, nem kéne belekötni.... Inkább segíts ha tudsz, ha viszont nem, akkor legalább legyél emberséges!!!

2011. febr. 28. 17:04
 40/45 anonim ***** válasza:
Szóval legyél emberséges, és ne piszkáld!
2011. febr. 28. 17:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!