Találtam 2 kisktyát mi a teendő sajnos nem tudjuk tartani meg orvoshoz vinni? Budapest 3 ker
ne haragudj, de ha ennyire nincs pénzetek, miért nem mondod le az internetet ?
azért ilyen helyzetben nem mindegy az a havi 3ezer ft.
Ha be tudsz jönni kicsit a városba, akkor veszek neked egy három kilós junior tápt. Sajna most nekem is hóváge, a prémium kategória nem fér bele, de egy bolti táp is sokkal jobb a semminél.
És akkor így talán van értelme magatoknál tartani, és elkezdeni gazdit keresni.
Nem akarok ilyen tippeket adni, mert nagyon nem szép dolog, de ha leteszed őket egy menhely előtt egy dobozba, akkor a teltház ellenére is tuti ellátják őket. Esetleg ha kiteszed őket valamelyik kutyasulinál. Így
Sajnos dunát lehet rekeszteni a gazdikeresőkkel, így tényleg nincs túl sok lehetőséged. Végszükség esetén illatos út. De addig is, írj hirdetést, tedd ki expresszre, meg az összes ilyen aprós oldalra, rakj ki képet Facebookra, és posztolt az összes menhely/kutyasuli oldalára, hátha akad valaki, aki legalább ideiglenesen be tudja fogadni, míg gazdit talál neki.
De kaját tényleg szívesek nekik, ha be tudsz jönni érte, keress nyugodtan privátban.
13:37-es vagyok. Nem letámadni akartalak, csak megnéztem a képeket a két csöppségről és nagyon sokkolt a gondolat, hogy éhen halhatnak.
Viszont abban a helyzetben, amiben te vagy, nagyon becsülendő, hogy befogadtad a piciket. Több ilyen ember kéne.
Én se tudom befogadni őket, szóval nem vagyok túl nagy segítségedre, viszont nem tudtam megállni, hogy ne írjak, mert nagyon becsüllek, hogy jószívű vagy a nehéz helyzeted ellenére is és őszintén remélem, hogy jobbra fordul a ti sorotok is. Felháborítónak tartom, hogy rendes, tisztességes emberek(azt hiszem te ilyen vagy) szegénységben élnek, hiába dolgoznak akár nagyon keményen, mások pedig abszolút érdemtelenül lógatják a budai hegyekben a villákban a lábukat... Undorító.. Bocsi, gondolom ezt senkit nem érdekel, de ez most kijött belőlem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!