Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Találtam 2 kisktyát mi a...

Találtam 2 kisktyát mi a teendő sajnos nem tudjuk tartani meg orvoshoz vinni? Budapest 3 ker

Figyelt kérdés
[link]
2011. febr. 28. 12:57
1 2 3 4 5
 21/45 A kérdező kommentje:
Hát képzeljétek mi is szegények vagyunk,és nekünk sincs mit enni ez komoly.Van aki csodálkozik ezen ma Magyarországon?Ezért probáljuk minél hamarabb jo kezekbe adni.Mi csak megsajnáltuk,mert kint voltak a hideg utcán.Igen ez is létezik,kitesznek kutyákat az utcára.Na kielégitő voltam mindenbe?
2011. febr. 28. 15:00
 22/45 A kérdező kommentje:
Jaj ne legyetek már ilyen érzékenyek,sértödősek.Elmondtam a lényeget és mindent megprobálok a magam modján pl a macskák tejét adtam nekik oda,érdeklödöm,de ne firtassátok már légyszi,hogy eltudjuk-e tartani?Nem birjuk,ezenkivül,mivel oltatlanok valoszinü ezért kivannak téve a macsek veszélynek is.Nem hagytuk megfagyni őket ennyi,de kell a segitség,nem nekünk,hanem szegény kutyusoknak.Köszi
2011. febr. 28. 15:14
 23/45 anonim ***** válasza:
Meddig tudnád eltartani őket? Hány napig?
2011. febr. 28. 15:25
 24/45 anonim ***** válasza:
Tudom hogy kiraknak ilyen kutyákat sőt 2nél többet is:S sajnos... az a baj hogy nekem 2 kutyám van de megosztom facebookon meg ilyen helyeken hátha tudok segíteni. Azt is megértem hogy nincs mindenkinek pénze. Nekünk sincs sok. 1 hónapba épp hogy kijövünk belőle.
2011. febr. 28. 15:30
 25/45 A kérdező kommentje:
Ha nem anyagi szempont szerint,akkor bármeddig.De könyörgöm értsétek már meg anyagilag nem megy.Most ebédelünk Zsiros kenyér nagyon finom,tegnap is az volt,de holnap nem tudjuk lesz-e?Az,hogy ilyen létezik,nagyon köszönjük Orbánnak,meg a bagázsának,meg a szavazoinak,de ismétlem nem rolunk van szó,hanem a kiskutyusokról.Minél hamarabb szerető kezekbe szeretnénk tudni.Nekünk elég a magunk baja.
2011. febr. 28. 15:46
 26/45 A kérdező kommentje:
Ha van valakinek msn-je az alábbi cimen eltud érni és megmutatom a kutyát feltéve ha van kamerád,vagy valami,ami érzékeli a gépeden.A cim: maszet@freemail.hu
2011. febr. 28. 15:49
 27/45 anonim ***** válasza:

ne haragudj, de ha ennyire nincs pénzetek, miért nem mondod le az internetet ?

azért ilyen helyzetben nem mindegy az a havi 3ezer ft.

2011. febr. 28. 15:53
 28/45 anonim ***** válasza:

Ha be tudsz jönni kicsit a városba, akkor veszek neked egy három kilós junior tápt. Sajna most nekem is hóváge, a prémium kategória nem fér bele, de egy bolti táp is sokkal jobb a semminél.

És akkor így talán van értelme magatoknál tartani, és elkezdeni gazdit keresni.

Nem akarok ilyen tippeket adni, mert nagyon nem szép dolog, de ha leteszed őket egy menhely előtt egy dobozba, akkor a teltház ellenére is tuti ellátják őket. Esetleg ha kiteszed őket valamelyik kutyasulinál. Így

Sajnos dunát lehet rekeszteni a gazdikeresőkkel, így tényleg nincs túl sok lehetőséged. Végszükség esetén illatos út. De addig is, írj hirdetést, tedd ki expresszre, meg az összes ilyen aprós oldalra, rakj ki képet Facebookra, és posztolt az összes menhely/kutyasuli oldalára, hátha akad valaki, aki legalább ideiglenesen be tudja fogadni, míg gazdit talál neki.

De kaját tényleg szívesek nekik, ha be tudsz jönni érte, keress nyugodtan privátban.

2011. febr. 28. 16:00
 29/45 anonim ***** válasza:

13:37-es vagyok. Nem letámadni akartalak, csak megnéztem a képeket a két csöppségről és nagyon sokkolt a gondolat, hogy éhen halhatnak.

Viszont abban a helyzetben, amiben te vagy, nagyon becsülendő, hogy befogadtad a piciket. Több ilyen ember kéne.

Én se tudom befogadni őket, szóval nem vagyok túl nagy segítségedre, viszont nem tudtam megállni, hogy ne írjak, mert nagyon becsüllek, hogy jószívű vagy a nehéz helyzeted ellenére is és őszintén remélem, hogy jobbra fordul a ti sorotok is. Felháborítónak tartom, hogy rendes, tisztességes emberek(azt hiszem te ilyen vagy) szegénységben élnek, hiába dolgoznak akár nagyon keményen, mások pedig abszolút érdemtelenül lógatják a budai hegyekben a villákban a lábukat... Undorító.. Bocsi, gondolom ezt senkit nem érdekel, de ez most kijött belőlem...

2011. febr. 28. 16:03
 30/45 A kérdező kommentje:
Ha nem tudsz valamit teljesen átlátni,akkor ne kérdezz hülyeségeket.Az hogy hogy élek én,talán egy másik cimszo alatt szerepelhetne,és ha mindent tudnál a fejedhez kapnál és azt mondanád BOCSI.Az internet 5000 de ha nem tudom fizetni,nem fizetem,van rá esély,de pl van telom is 0 forintal feltöltve.Nem afrikai vagyok,talán az is baj hogy van ruhám?Eladjam őket,hogy tudjak enni,meg a kutyusok is?A macskáim szabadban vannak,tudnak vadászni.De miről is beszélünk?Nálunk nem tudnak sokan arrol,mennyire kilátástalan helyzetbe vannak emberek.Szóval a kutyusokat kéne megfelelő helyre tenni,mi nem számitunk,de ne kételkedjetek már légyszi ennyit?
2011. febr. 28. 16:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!