Az akita mennyire tűri el a másik kutyákat?
Figyelt kérdés
Van egy 12 éves és egy 2 éves kis termetű kan kutyánk és egy 1 éves szibériai husky szuka. Szeretnék majd egy japán akita inut venni, nem most, mert még gyűjtök rá, hanem majd jövőre valószinűbb, érdekelne, hogy beilleszkedne e a többi kutya közé vagy ebből nagy problémák lennének?2011. febr. 27. 14:40
1/9 anonim válasza:
Az akitára nem a más kutyával való barátság a jellemző.
2/9 anonim válasza:
Hát, azonos neműekkel elég domináns tud lenni. Én meggondolnám.
3/9 anonim válasza:
Háát..Szerintem kutya függő egyrészt,bár ahogy előttem szólók is mondták nem a legjobb...De itt is van egy akita egy háznál és 2 kisebb kutyussal van akkor együtt :)
4/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem ajánlatos más kutyákkal együtt tartani. Túl erős és agresszív jellemű hozzá, még az sem biztos, hogy egyáltalán a saját gazdájához hűséges lesz.
Én csakis kutyasulival ajánlanám, különben kezelhetetlen lesz.
5/9 anonim válasza:
Szerintem is kutyafüggő!
És attól is függ hogy a már meglévő kutyáid hogyan viszonyulnak idegen kutyához!?
Először még nem lesz baj,általában egy nagy kutya nem bánt egy kiskutyát majd legfeljebb ha az akita is ivarérett lesz,akkor lesznek problémák!
6/9 A kérdező kommentje:
A többi kutyám jól viszonyul más kutyákhoz. köszönöm szépen a válaszokat!:) akkor lehet, hogy ez kilőve.
2011. febr. 27. 15:21
7/9 anonim válasza:
Szomszédunkban egy akita és egy nj él együtt, mindkettő szuka. Naponta elpüföli az akita a nj-t, pedig kisebb nála. Kutyafüggő a dolog, ez biztos, de elég domináns jellemű fajta az akita.
8/9 anonim válasza:
Eléggé domináns fajta, azonos neműekkel nem fér össze, de különböző neműekkel elvan. Szerintem ne akitát vegyél másik kutyák mellé,mert szinte biztos vagyok benne, hogy népírtást csinálna!
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm.:) akkor lehet még egy husky lesz majd, vagy egy malamut, vagy szamoyed. szerintetek? Akitát szerettem volna legjobban, de még ezek a fajták is tetszenek nagyon!:)
2011. febr. 27. 20:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!