Úgy tennék értük valamit más is így van ezzel?
Figyelt kérdés
Szóval van 1 oldal amit sokat nézegetek nemrég innen fogadtam örökbe a kutyusomat. Úgy tennék értük valamit és annyira sajnálom hogy nap mint nap 20 kutyánál több kerül fel ide hogy menhelyen vagy gyepmesterin vannak:S ha tehetném annyi kutyát fogadnék örökbe... de sajnos így is 2 kutya van...:( Sajnálom őket... nagyon:(((
[link] <-- itt az oldal.
2011. febr. 26. 22:31
1/3 anonim válasza:
Minden kutyásnak és nem kutyásnak is összeszorul a szíve, ha látja mennyi a gazdát kereső kutya menhelyeken. De a sajnálattól nem lesz jobb nekik, ezzel nem segítesz rajtuk. Ha tenni szeretnél valamit értük, akkor menj el önkénteskedni menhelyre, próbáld rávenni a körülötted élőket, hogy fogadjanak be innen kutyát vagy adományozz a menhelyeknek eledelt, vagy éppen amire szükségük van.
2/3 anonim válasza:
Igen én is azt javaslom hogy mond meg a barátaidnak hogy fogadjanak örökbe és aztán majd ők is tovább mondják.Támogathatod is azott lévő kutyákat ha pl:viszel nekik kutyatápot.
3/3 A kérdező kommentje:
Vittem már tápot nekik sőt nyakörvet pórázt is. A Fressnapfban is szoktam a gyűjtő "kosárba" rakni kaját:)
2011. febr. 28. 13:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!