Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Golden retriever és az animal...

Golden retriever és az animal planet?

Figyelt kérdés

Van egy kutyás/macskás műsor az animal planeten, szerintem jó, egyenként foglalkoznak a különböző fajtákkal, és elég alaposan bemutatják őket.

Ma éppen elcsíptem de az elejéről lemaradtam, és a végén az összefoglalóban a golden retrieverre azt mondták, hogy harapós? Ez tényleg így van? Jellemző rájuk , hogy harapnak??!!

2011. febr. 25. 18:23
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

A Goldik munka kutyák..És egyáltalán nem..:/

Elég nyugis kutyák...

Szóval (szerintem) nem :))

2011. febr. 25. 18:26
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
igazából nagyon barátságosak, úgyhogy kétlem.
2011. febr. 25. 18:26
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
nekünk volt goldink soha senkit nem harapott meg, de még csak morogni se morgott soha
2011. febr. 25. 18:33
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Kizárt!!!!!

Azok közé a kutyafajták közé tartozik, akik sohasem harapnak!!!!!

2011. febr. 25. 18:35
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

A műsor címe 101 Nagykutya.:)

Felvettem én is , mert goldifan vagyok, lehet ma fogom megnézni, még kíváncsibbá tettél.:)

2011. febr. 25. 18:36
 6/18 Ninna ♥ ***** válasza:
52%

Szerintem erre gondolsz, megkerestem most a goldenről szóló bemutatót: [link]

Nem tudom, nem hallgattam végig, de szinte biztos vagyok benne, hogy a G.R-kről nem mondják azt, hogy harapós.. ez nagyon nagy hülyeség lenne a csatorna szempontjából. A goldeneknél nincs bújósabb, gyermekszeretőbb kutyus, és a harapós kifejezés abszolút nem jellemző rájuk.

2011. febr. 25. 18:37
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondták (és ez mint minden túltenyésztett kutya esetében) hogy megjelentek agresszív egyedek is, de ezek persze nem tenyésztőknél, hanem szaporítóknál.
2011. febr. 25. 18:37
 8/18 A kérdező kommentje:

Írtam, hogy a goldenes részt nem láttam, a műsor végén van egy áttekintés, végigmennek az összes kutyán, akiről szó volt az adásban. Na én ebben hallottam, hogy a goldenekkel kapcsolatban mondták, hogy harap. Én is meglepődtem, mert nem így tudtam, pont ezért tettem fel a kérdést;)

Megnyugtatóak a válaszaitok, szóval akkor a rosszul szaporított kutyusokra mondták ezt.

2011. febr. 25. 18:48
 9/18 anonim ***** válasza:
44%
Mamáméknak goldenjük van. És igenis harapós, tapasztalatból mondom. Megharapta 4 rokonomat, meg engem is, sőt a gazdáját is. Igaz, el lett rontva a nevelése, de van egy kis fülbetegsége is. De ez szerintem nem függ össze azzal, hogy harapós.
2011. febr. 25. 18:51
 10/18 A kérdező kommentje:
Ninna, köszi a linket, most megnézem akkor a goldenes részt. Nekem egyébként ez a fajta az álomkutyus.:)
2011. febr. 25. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!