Golden retriever és az animal planet?
Van egy kutyás/macskás műsor az animal planeten, szerintem jó, egyenként foglalkoznak a különböző fajtákkal, és elég alaposan bemutatják őket.
Ma éppen elcsíptem de az elejéről lemaradtam, és a végén az összefoglalóban a golden retrieverre azt mondták, hogy harapós? Ez tényleg így van? Jellemző rájuk , hogy harapnak??!!
A Goldik munka kutyák..És egyáltalán nem..:/
Elég nyugis kutyák...
Szóval (szerintem) nem :))
Kizárt!!!!!
Azok közé a kutyafajták közé tartozik, akik sohasem harapnak!!!!!
A műsor címe 101 Nagykutya.:)
Felvettem én is , mert goldifan vagyok, lehet ma fogom megnézni, még kíváncsibbá tettél.:)
Szerintem erre gondolsz, megkerestem most a goldenről szóló bemutatót: [link]
Nem tudom, nem hallgattam végig, de szinte biztos vagyok benne, hogy a G.R-kről nem mondják azt, hogy harapós.. ez nagyon nagy hülyeség lenne a csatorna szempontjából. A goldeneknél nincs bújósabb, gyermekszeretőbb kutyus, és a harapós kifejezés abszolút nem jellemző rájuk.
Írtam, hogy a goldenes részt nem láttam, a műsor végén van egy áttekintés, végigmennek az összes kutyán, akiről szó volt az adásban. Na én ebben hallottam, hogy a goldenekkel kapcsolatban mondták, hogy harap. Én is meglepődtem, mert nem így tudtam, pont ezért tettem fel a kérdést;)
Megnyugtatóak a válaszaitok, szóval akkor a rosszul szaporított kutyusokra mondták ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!