Lehet, hogy nem fázik, vagy nem szereti a házát?
Palotapincsi kutyusomról van szó. Egyszerűen nem alszik a bélélt házában. Oda van rögzítve sok puha pokróc,(bár abból is szaggatott már fel párat) de van egy szivacsos párnája is, az nincs rögzítve.
Hetek óta kihúzza a párnáját, és kint alszik a szabad ég alatt. Állandóan "ágyazunk" neki. Eddig bent marad szépen, de mostanában...
Tegnap is kin aludt a hóesésben, éjfélig játszottuk azt, hogy én vissza tettem a párnáját, ő meg kihúzta.
vannak alsó épületeink, de olyan dolgok vannak ott, hogy őt nem tehetjük közéjük.
Szerintetek?
de nem tudom sehova bezárni. A melléképületben apunak a cuccai vannak, ami a vállalkozáshoz kell, hát nem lenne szép,ha a kutya megnyalogatná a bödönöket, aztán apu meg vinné, és abálná benne a disznósajtot....
próbálom én is azzal nyugtatni magam, hogy csak nem fázik annyira, mert, ha fázna, akkor bent maradna, pláne, ha havazik
szalmát nem szabad a kutya alá tenni! Bolha veszély miatt, és könnyen lehet bőrbetegsége is a szalma durvasága miatt.
Ó tettünk mi neki függönyt, de leoperált azt is, és hőszigetelt a háza.
látja az ajtót, mert van egy nagy elkerített rész, van benne egy kis tavacska is, azt ő megkapta. Ez az elkerített rész a terasz előtt van közvetlen, az ajtóval szemben.
Egész nap kint szokott lenni, éjszakára viszont becsukjuk oda, mert nálunk már hajnalban mozgás van az autókkal, és félünk, hogy alászalad. (volt már ebből majdnem baleset)
Viszont ma már nem fogjuk bezárni, azt mondta apu, hogy majd ő hajnalban beteszi az elkerített részre, aztán, ha végzett a fuvarozgatásokkal, akkor kiengedi.
Dupla ajtónk van, beteszünk közé neki pokrócokat, a külső ajtót résnyire meg nyitva hagyjuk, hátha bekucorodna oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!