Tényleg meg lehet állapítani egy kutya mancsán hogy mekkora lesz nagykorában?
Figyelt kérdés
És ha igen akkor hogyan?2011. febr. 25. 13:19
1/7 anonim válasza:
Csak körülbelül lehet. Ha erős, vastag csontú, nagy mancs, az tuti nem marad kicsi. A kicsiknek kecses lábszáruk van, apró mancsokkal.
3/7 anonim válasza:
2. válaszolósval nem értek egyet.Meg lehet annyit mondani,hogy kb mekkora lesz.Azért ha egy kutyának nagy mancsai vannak kölyök korában,nyílván nem csivava méretű lesz később...
4/7 anonim válasza:
Jó persze ha keverékről beszélünk , és nem ismered a szüleit akkor igen.
Csak én most nem erre gondoltam hanem fajtatisztára.Kicsi volt még a kutyám , elvittem állatorvoshoz oltás végett aztán mondta az orvos hogy nagyok a mancsai biztos jó nagy kutya lesz , aztán felnőttként a standard alsó határát súrolja.
5/7 zsuzsabazsa válasza:
Ha az elülső lábak boka ízületén jó nagy gumó van akkor valószínű nagy lesz.
6/7 anonim válasza:
És az a jó nagy gumó mit jelent? Mert ez is relative...
7/7 anonim válasza:
Labrador szukámat 2 hete vettük és 2 hét alatt a mancsa nőtt a legtöbbet és brutál megvastagodott a mellső lábszára is! Szoval egy keverék kutyánál is pár hét alatt rengeteget változhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!