Játszóteret szeretnék kialakítani a kertben a kutyámnak. Ötletek?
Figyelt kérdés
2011. febr. 24. 16:53
1/8 anonim válasza:
Áss le félig a földbe autógumi külsőket, amik alatt átbújhat, építs neki palánkot, amin átugorhat, tegyél le olajoshordót, aminek nincs feneke, hogy azon is átbújhasson.
2/8 A kérdező kommentje:
Nagyon jókat írtâl köszönöm! Na ez az ami hiànyzik belőlem, a kreativítás. :)).
2011. febr. 24. 17:02
3/8 anonim válasza:
Minek neki játszótér ? Ha agilityzni szeretnél vele akkor keress normális pályát , ezen kívül meg nem sok értelme van mivel a kutyád magától nem fogja használni semmire max körbepisili ha ivaros.
4/8 anonim válasza:
Ha nem akarja komolyan, csak, hogy ne unatkozzanak? Miért ne lenne értelme? Gondolom nem csak kitesz oda a kutyát, hanem Ő is, ott lesz, és játszik, gyakorol vele.
Az első jókat írt. A gumikat leáshatod úgy is, hogy egyet keresztbe (átbújni), egyet hosszába (felugrani). Csinálhatsz olyat is, mint egy pad, csak hosszabb, azon végig menni, vagy átugrani. Persze a kutya méretétől függően.Ha van fa, vagy valami fel is köthetsz egy gumit, vagy vmi karikát. Lassan megtanítgatod neki, biztos élvezné, a legtöbb kutya szereti az ilyesmit.
5/8 zsuzsabazsa válasza:
Én is adtam az egyik kérdésben ilyen ötleteket,de engem ledorongoltak és az írták, hogy sufnimódszer, meg nem biztonságos.
Örülök, hogy vannak mások is akikkel egy véleményen lehetek.
Jó ötletnek találom én is.
6/8 A kérdező kommentje:
Zsuzsabazsa! Ne törödj velük! Itt elég sokmindenért készülnek az embert. Egézséges, normàlis értékrendű ember eltudja dönteni, hogy jó-e a kutyának vagy sem az otthoni jàtszótér. Természetesen, közösen játszunk majd. Itt divat a feltételezés, ahelyett, hogy kérdeznének. 35N
2011. febr. 26. 08:47
7/8 A kérdező kommentje:
Nem készülnek, hanem leszolnak :)
2011. febr. 26. 08:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!