Akvárium hátterét poszterrel hogy kell kialakítani?
Figyelt kérdés
Mármint,hogy rakjuk az akvárium falára?
= kívülről v belülről;ragasztjuk?(ez esetben nem káros e a vízre a ragasztó stb...
2011. szept. 12. 17:26
1/6 anonim válasza:
Kívülről felragasztod az üvegre celluxal :)
2/6 A kérdező kommentje:
De nem fog a második üveg visszatükröződni,vagy homályosan kinézni?
2011. szept. 12. 17:35
3/6 anonim válasza:
nem :) Nekem is így van, csak vigyázz hogy a felragasztásnál ne legyen vizes az akvárium külső hátlapja mert akkor csúnya lesz! :)
4/6 anonim válasza:
Hát nekem régen többször beázott a kép, csak mert benyúltam az akváriumba, sok volt benne a víz, aztán kicsit mögé folyt.
Aztán szedhettem le a pósztert (mert ha rajta van az életben nem szárad ki) aztán megvárni míg megszárad, és vissza.
5/6 A kérdező kommentje:
És olyan, amit az aksi belső falára teszel?
2011. szept. 13. 09:06
6/6 anonim válasza:
Olyat nem lehet kapni.
Csinálni lehet pl olyat, hogy műanyag sico lemez méretre vágva és ráragasztva kék, vagy fekete öntapadós fólia.
Ez vízálló, be lehet tenni háttérnek.
De én dekoros vagyok, csak azé tudok ilyen táblát csinálni. Már csináltam is és nem döglöttek meg tőle a halak, úgyhogy le van tesztelve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!