Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi történik egy menhelyi...

Csurmi kérdése:

Mi történik egy menhelyi kutyával ha nem viszi el senki?

Figyelt kérdés
Ha egy kutya bekerül a menhelyre élete végéig ott fog élni ha nem viszi el senki? Vagy mi történik vele?
2011. febr. 24. 11:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
58%
Egy idő után elaltatják.
2011. febr. 24. 11:20
 2/11 anonim ***** válasza:
81%
Jobb esetben,ha mindig van férőhely,akkor gondozzák végig,ha nincs,és sajnos legtöbbször így van,akkor elaltatják.
2011. febr. 24. 11:22
 3/11 anonim ***** válasza:
47%
Igazából nem tudom,jobb-e évekig menhelyen,legtöbbször kennelben egy 0 esélyű kutyának,mint az altatás.
2011. febr. 24. 11:24
 4/11 A kérdező kommentje:
Én imádom a kutyákat de már lassan olyan érzésem van hogy minél több menhely alakul annál több kutya kerül oda. Pedig a lényeg pont az lenne hogy ne kerüljenek kutyák menhelyre. Itt mi a jó megoldás?
2011. febr. 24. 11:29
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Vannak menhelyek ahol nincs altatás, ellenben 400-500 kutya él egy viszonylag kis területen összezárva, sokszor életük végéig. Nem túl egészséges. Ők soha nem tudják mi milyen az ha van egy gazdájuk, milyen ha labdáznak velük, ha odakucoroghatnak a lábadhoz.
2011. febr. 24. 11:30
 6/11 anonim ***** válasza:
84%
A jó megoldás a szaporodás szabályozása, ill a felelőtlen kutyatartás drasztikus, kőkemény büntetése lenne. Álom.
2011. febr. 24. 11:31
 7/11 A kérdező kommentje:
És az igaz hogy állatkísérletekhez eladják őket a menhelyről?
2011. febr. 24. 11:32
 8/11 A kérdező kommentje:
Tegnap beszéltem valakivel, aki szerint a felelős kutyatartás az, hogy menhelyre kell bevinni azt az állatot, amit nem tudnak tartani.... Ma azt büntetik ha nem viszed be a menhelyre.
2011. febr. 24. 11:35
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

A menhelyeket szerinted kik üzemeltetik? Civilek. A saját pénzükből. Állami támogatás 0.

A felelős állattartás az az h csak akkor veszek magamhoz állatot ha tudom h élete végéig gondoskodni tudok róla. Mivel nem kötelező állatot, kutyát tartani, így azt az illetőt ne nevezzük már felelősségteljesnek aki menhelyre adja a neki már nem kellő állatot.

2011. febr. 24. 11:43
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Minden menhelyen más .. van ahol altatnak helyhiány miatt, az esélytelenebb állatokat, van ahol 10 éve lakik kutyus, mint a mi menhelyünkön is ... nálunk csak és kizárólag eü. okból van altatás, akkor is csak a legvégső esetben.
2011. febr. 24. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!