Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan kell kennelt "létrehozn...

Hogyan kell kennelt "létrehozni", valaki el tudná mondani?

Figyelt kérdés

Félre értés ne essék..Nem akar senki kennelt létrehozni lég sok kutya van menhelyen.Csak kíváncsi vagyok

Annyit tudok kell tk-s tenyészkutya..

És a kölykök neve hogy lesz az ami a kennelé?:$

2011. febr. 23. 17:52
 1/8 anonim ***** válasza:
Kennelt bizony lehet vásárolni 100 ezerért minimum, de építeni is lehet. Mekkora a kutyád ? milyen fajta ?
2011. febr. 23. 17:56
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát nem olyan kennel..Hanem tenyészet na bocs nem jól fogalmaztam.
2011. febr. 23. 17:58
 3/8 anonim ***** válasza:

Ha valaki vesz egy törzskönyvezett szukát és úgy dönt szeretne tőle törzskönyvezett kölyköket lehozni, akkor ki kell váltani egy kennelnevet. A kennelnév a tenyésztő kreativitásán múlik, gyakorlatilag bármit kitalálhat. Ha nincs még egy olyan nevű kennel a világon, akkor ezt a MEOE elfogadja és onnantól hivatalos kennelnek számít.

Az alomnál be kell adni a fedeztetési jegyet és az alombejelentőt és akkor lehet ez alatt a kennelnév alatt törzskönyvezve a kicsiket, az ő egyedi nevük is a tenyésztőn múlik.

2011. febr. 23. 18:00
 4/8 A kérdező kommentje:

Ahha értem köszönöm..:)

És ha lehet még egy kérdésem..Szerintetek melyik kutyát érné meg tenyészteni /tényleg hivatalosan/

(És még egyszer mondom nem akar senki tenyészteni...)

2011. febr. 23. 18:04
 5/8 anonim ***** válasza:
A kutyatenyésztés nem azon múlik, hogy most éppen melyik fajta "éri meg", vagyis melyik most az éppen divatos, felkapott fajta. A tenyésztő beleszeret egy adott fajtába, az a célja, hogy minél szebb, minél jobb munkaképességű egyedek szülessenek nála. Nem a megélhetéséért tenyészt, ugyanúgy dolgozik, mint bárki más, csak a szabadidejét a kutyákkal tölti.
2011. febr. 23. 18:08
 6/8 A kérdező kommentje:
Igen tudom..:D megismerni megszeretni de úgy értve,hogy természetileg és úgy Nektek melyik tetszik vagy melyiket tartanátok/vennétek..:)
2011. febr. 23. 18:12
 7/8 anonim ***** válasza:
Van egy golden retrieverem és most lesz három héten belül egy collie kiskutyám. Nekem a collie a szerelmem, ezzel a fajtával szeretnék foglalkozni a továbbiakban.
2011. febr. 23. 18:19
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszi :)

A collie-k és a goldik is aranyosak és szépek iss :D

Minden esetre sok boldogságot a kölyökhöz és sok sikert :D

2011. febr. 23. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!