Jó ha a kutyámnak fogamzásgátlót (ami állatoknak készült) adok ahelyett, hogy ivartalanítsam?
Az ivartalanítási műtétek nagyon kis százalékban végződnek úgy, ahogy sajnos a szomszédodnál. Nagyon sajnálom. Nagyjából annyi kockázat van benne, mint az ellésben. (sajnos az ellésbe is elpusztulhat a szuka kutyus... sajnos tapasztaltam már meg ilyet :o( )
Ha csak emiatt nem akarod megcsináltatni akkor emiatt nem kell aggódnod. Válassz lelkiismeretes orvost!
Westi-beagle párosítás??? Minek?? Mert egyetlen kölyköt meg akarnál tartani? NEEEE!!!
Milyenek lennének? Mind a westi mind a beagle makacs önfejű fajta, szerintem túl jó nem sülne ki belőle. A kölykök ugyanolyanok úgyse lesznek mint a szüleik, így semmi különbség egy menhelyről örökbefogadott keverék vagy egy általad leírt között.
Az elején amikor feltetted a kérdést úgy gondoltam, hogy tényleg felelősségteljesen gondolkodó állattartó vagy, de ezt megcáfoltad.
Kezdem azt érezni, hogy itt mindenki feltesz egy kérdést, csupán azért, hogy saját magának keressen igazolást. Aztán ha a kérdésre válaszolva az emberek az elképzelésének ellentétes véleményeket fejtenek ki, akkor megköszöni szépen, és kijelenti, hogy úgyis azt teszi, amit elképzelt. Akkor minek kérdezni??
14:57
Te mit tenyésztesz, ha szabad kérdezni? Csak a saját "tapasztalatodra" hagyatkozol, vagy azért tájékozódsz orvosoktól is? Nem kell ahhoz kutyát szaporítani, hogy a gazda tájékozódjon, és kérdezzen orvosoktól. Az "állítólag egyszer kölykeznie kell" - nem túl meggyőző érv!
dehogy csökken,éppen akkor nő a dagant esélye,ha már voltak egyszer kölykei!!
de ezt egy valamirevaló állatorvos is el tudja mondani(több ismerősöm is az!!!)..
a westi-beagle párosítást feletsd el egy életre..
még te írtad a kérdésben,h nem akarsz kutya szaporító lenne,és akkor a pároztatásuk mi???
szia!
NEM! az egyik ismerősömnek a kutyája véletlenül megevett egyet és teljesen felborította a hormonháztartását mert több mint 1 hónapig tüzelt!!!
"Az elején amikor feltetted a kérdést úgy gondoltam, hogy tényleg felelősségteljesen gondolkodó állattartó vagy, de ezt megcáfoltad"
ha tudnál olvasni, leírtam, hogy azért nem fogom őket pároztatni, mert nem 1 kölykük lenne, ezért marad a fog.gátló és nyáron a műtét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!