Kutyarajongó kérdése:
Milyen menhely van Mosonmagyaróvár közelében? Kis testű max.3 éves kuytus kellene!
Figyelt kérdés
Mert szeretnék menhelyről örökbe fogadni egy kutyust! Innen a közelből mert Budapestre sjnos nem tudok fel menni érte!! Megköszöném ha linkelnétek be kutyusokat a közelből aki: kicsi és max.3 éves!! Előre is köszönöm!!2011. febr. 22. 21:34
1/9 A kérdező kommentje:
*sajnos!! iRJATOK fONTOS!!
2011. febr. 22. 21:39
2/9 anonim válasza:
Googleban kéne kicsit böngészni és biztos rátalálnál...
3/9 anonim válasza:
4/9 anonim válasza:
a győri menhely kutyái fent vannak a neten !
M.óváron , talán a kutyasuliban érdeklődhetsz ( hátha tud valaki kutyát a közelben )
5/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!! :) aki tud az mé irjon!!
2011. febr. 23. 15:52
6/9 anonim válasza:
gazditkeresek.hu-n találsz!
én is ott találtam az enyémet!!
7/9 Ninna ♥ válasza:
Az Emberek az Állatokért Alapítvány tudom, hogy Győrben van, ott mentik az állatokat. Jelen pillanatban ezeket az örökbefogadható kutyusokat találtam náluk: [link]
Valamint az ő honlapjukon: [link]
Remélem találsz magadnak megfelelő kiskutyust! Gyönyörű tett tőled, hogy megmented egy kiskutyus életét.
8/9 A kérdező kommentje:
Ninna nagyon szépen köszönöm!! :) Kedves vagy és a válaszod is sokat segitet!! Köszönöm mégegyszer!!!
2011. febr. 25. 20:43
9/9 anonim válasza:
Menedék állatvédő alapitvány (facebook)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!