Milyen kutyatáppal etessek?
Nekem Kaukázusi-Berni pásztorom van, szóval igen nagy testű kutya és én 10 kg-os Darlingot szoktam neki adni, napi kb 700 grammot. A Collienak napi fél kiló táp kell kb, szóval 20 nap alatt fogy el a táp, ha így adsz neki enni. Egyébként olyan 4-5 ezer körül van egy 10 kg-os Darling, szóval legrosszabb esetben 10 ezer a havi kiadásod rá... Szívesen;-)
bővebben itt:
A Darlingtől azért vannak jobb minőségű tápok is, nem túl nagy árkülönbséggel.
Én régebben Dog Chow-al etettem, most ezt nem engedhetjük meg magunknak, így áttértünk a kék Brit tápokra, az is jó én nem drága.
Én innen rendelem:
07:39-es vagyok és 8:06-os nak üzenem:
persze nem is vitatom, de eddig én meg vagyok vele elégedve, ha kap mellé egy-két csontot is, akkor bőven elég neki egy napra... kinek a pap, kinek a papné...
8:06-os vagyok.
Nem megbántani akartalak, de tény, hogy talán a DogChow és hasonlók egy picivel jobb minőségű táp.
Persze nagyim is mindig házi kosztot és penny-s, cora-s olcsó tápot adott a kutyáinak és sokáig éltek egészségesen.
Volt idő, mikor én is vettem Lidl-ben tápot, de ha anyagilag nem megerőltető, szeretek jobb tápot adni a kutyánknak, mivel főzni külön nincs időm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!