Milyen kutyát ajánlanátok?
(gyerekkoromban mindig volt kutyánk, a tartásuk nem teljesen idegen dolog).
Napi 8 órát nem vagyok otthon kb
nem vagyok hiperaktív (ne a legaktívabb kutyát, inkább valami nyugodtabb természetűt)
házból ki-be járhatna ahogy a kedve tartja
madarakat és rágcsálókat is tartok nem bánnám ha nem enné meg őket már az első nap
szőr fajta nem lényeg
ne harci kutya legyen :D
a normális válaszokat előre is köszönöm!
Ajánlom még neked a Pekingi Palotakutyát. Kis testű, és nagyon lusta. Simán el van 8órát. Kanapé kutya. :) Viszont nagyon szeret a gazdájával lenni. A szőre is nagy így nem fázna úgy kint az udvaron mint a mopsz. Gondolom kijárós kutya lenne amikor nem vagy otthon. Szereti a sétákat is ez szoktatás kérdése. Enyémmel is el lehet menni simán kirándulni, bár a nagy melegben a szőre miatt hamarabb leül pihenni, de ez korrigálható ha levágod nyáron a szőrét. Vagy furminátorral az ajszőrzetét kiszeded. Tanítható, okos kutyák, de makacsok. Meg kell küzdeni a figyelméért :) Természetsen nyáron vedlik, de gondolom csak rá tudod szánni az időt, hogy naponta átfésüld.
Szívesen segítek, ha ezt a fajtát választod :)
köszi a válaszokat!
a szőre mindegy, (mopsz,pekingi) mert amíg hideg van mindenképp bennmarad a házban, jó időben ha akar mehet az udvarra.
shar pei NEM!!! megmondtam, hogy HARCI KUTYA NEM!
Nyilván hidegben bent lenne, de az enyém is imád kint rohangálni a hóban és jobban bírja a szőre miatt. Na meg jobban viseli a hirtelen váltásokat (hideg,meleg) is mivel nem olyan nyomott a pofija mint a mopsznak.
Egyébként a Shar-pei nem harci kutya :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!