A kutyus szokott válogatni?
Tegnap 18:11!
Az én kutyáim is ilyenek,de ők annyira nem mint a tied!:)
Ők például 2 napig megeszik a tápot,harmadnap már nem és akkor néhány napig nem is hajlandóak megenni!:S
Mi is próbáltunk már mindenféle tápot,és nem!Sőt nekem az olcsóbbat jobban megeszik!
Úgyhogy a kutyák igen is válogatnak és ez nem a nevelésen múlik!
:) az enyém sose.
Bírom, mikor megyünk dokihoz az asszitensek mindig kedveskedni akarnka, és adnak neki vmi kuttykaját, ő meg néz bambán h más nincs? De meg nem enné, a világ összes kincséért sem :P
Egy dolgot eszik meg a Pedigree Biscrok-ot, szóval abból néhanapján kap 1-1 csontot.
Amúgy meg főzök rá. Az abszolút favoritja a kacsafej-leves.
A mi kutyánk mindent megeszik kézből.A csalamádétól az üres kenyérhájig.
Viszont a táljából kizárólag a tápot.Mi is mindenféle táppal kísérleteztünk, de mivel elég öreg kutya próbáltunk neki puhább száraztápot venni.Marha drága volt, de az nem kell neki.Inkább lassan de biztosan elrágcsálja a keményet.
Ja és a konzerv kaja akár egy hétig is ott állhatna, bele sem szagol.
Utolsónak!
Hülyeség, mint említettem, a kutyám majd' egy hétig nem evett inkább. Szerinted már nem kopogott a szeme az éhségtől?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!