Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyus szokott válogatni?

A kutyus szokott válogatni?

Figyelt kérdés
2011. febr. 21. 16:01
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
46%
szokott ám:S
2011. febr. 21. 16:03
 2/16 anonim ***** válasza:
74%
Ha a gazdi ráneveli a válogatásra, akkor igen.
2011. febr. 21. 16:04
 3/16 anonim válasza:
6%

már nem azért, de nem a gazditól függ.

ha neked nem ízlik valami akkor megeszed? mert téged nem válogatásra neveltek? hát még jó hogy nem. ha neked kényelmetlen egy ágy fekvése akkor is úgy hagyod mert téged nem válogatósnak neveltek? nem, ha teheted átrendezed.

tehát igen, válogatnak.

2011. febr. 21. 16:08
 4/16 anonim ***** válasza:

A mi kutyánk szinte mindent megeszik.

Na jó ha erős paprikát adnánk neki azt otthagyná:D

2011. febr. 21. 16:10
 5/16 anonim ***** válasza:
55%
"Már nem azért", de a gazditól függ. Ha nem eszi meg és adsz neki mást, akkor rájön, hogy lehetősége van válogatni. Ha nem eszi meg de nem adsz neki mást, akkor előbb-utóbb olyan éhes lesz, hogy meg fogja enni. És onnantól kezdve bármi ehetőt meg fog enni, amit elé teszel! Ha nem értessz hozzá, akkor miért "vau-vau"?!
2011. febr. 21. 16:16
 6/16 anonim ***** válasza:
55%
Furcsamód nagyszüleim összes kutyája válogatós, nekem meg egy sem. Szerintem a gazdától függ.
2011. febr. 21. 16:18
 7/16 anonim ***** válasza:
A kutyánk rendesen eszik, talán a tápot kisebb lelkesedéssel. A macskánk viszont csak tápot eszik, húslevesből a maradékokat meghagyta úgyhogy szerintem a kutya is megteheti ugyanezt.
2011. febr. 21. 16:37
 8/16 anonim ***** válasza:
Válogatnak bizony!:)
2011. febr. 21. 16:48
 9/16 anonim ***** válasza:
66%

16:16-os!

Az én kutyám rettentő válogatós, többször is próbáltuk, h kap tápot (kutyakaját nem eszi meg) és ha nem kell, 20 perc múlva elveszem, nincs más. MINDEN kutya feladja másfél-kettő nap után. Az enyém 6 és fél napig nem evett inkább. A dokik (mivel többel is kozultáltam) mondták, h akkor az életben nem fogja megenni, ne erőltessük.

Kiskorától velünk van, míg nem hoztuk el addig is vittünk neki kuttykaját. Amikor hozzánk került 2 nap után nem ette meg, és azóta se eszi meg. Kipróbáltunk a leggagyibbtól a legjobbig (értsd teszkóstól az acanáig) mindent, de reménytelen.

Bezzeg a sárgarépát, a csípőspaprikát és a frissen kiásott tormát meg megzabálja....

2011. febr. 21. 18:11
 10/16 anonim ***** válasza:
Nem válogat, azt eszi, amit elé rakok. Minőségi kutyatápot kap, mindig örömmel veti rá magát.
2011. febr. 21. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!