Golden retriever és a házőrzés?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy a golden retriever egy nagyon barátságos fajta, és nálunk ez nagyon fontos szempont, de annak azért nem örülnék, ha minden idegent megszeretgetne. Ha kicsi korától kezdve tanítgatjuk, alkalmas lehet bizonyos fokú házőrzésre? Védené a családját, minket?2011. febr. 21. 14:55
11/13 anonim válasza:
Szia nekem is goldenem van nagyon barátságos de ha kiskorában megengedsz neki mindent akkor elrontod és kerítésen belül ne engedd hogy simogassák ! Talán akkor ugatni fog enyém már megtanulta vagy vidd le a kutya iskolába és ott megtanulja enyémmel is járok mind a kettővel :)
12/13 anonim válasza:
Az én kanom nagyon jól szocializált barátságos eb, a területét mégis védi. Ha valaki nem tetszik neki azt megugatja, ha pedig este bent fekszik egy-két órát utána pedig kiengedjük gyorsan rohan is ugatva egy két kört, hogy közölje, hogy nem tűnt el, még ő a főnök :D Persze közben folyamatosan csóvál, de azért jelezni jelez.
13/13 anonim válasza:
Na most, ez egy olyan valaki mondja neked akinek van 4kutyaja: egy golden ret. egy nemet dog, es ket csodaszep keverek.De mivel teged a golden erdekel,tudnodd kell hogy kivallo,sott tokeletes jelzokutya.Ha valaki este be akar menni az udvarra,biztos hogy meg fogja ugatni,jo hangosan.De viszont arra ne szamits hogy meg is tamadja.Valoszinuleg csak csahol korulotte.Nagyon ritka a goldenek koreben az agresszio,a verukben van a kedvesseg.Ezt a kutyafajtat az agressziora idomitani nehez es felesleges.Csak magatol kepes igazan agressziora ''vetemedni'',ha ugy hozza a helyzet.Ez alatt azt ertem ha mondjuk valaki teged akar bantani.De ne szamits ra hogy ha a postas bemegy a kaputokon akkor meg is allitja,csak jelezni fog aztan valoszinu odaszalad hozza egy kis simogatasra..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!